Gość: smbsone IP: *.chello.pl 28.09.05, 18:01 witam! szukam jak najmniejszej OKRĄGŁEJ umywalki nablatowej.takiej miski.... narazie znalazlem 42cm...ROCA BOL...czy wiecie gdzie można kupić mniejsze ??? dzieki adam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mr Re: szukam MAŁEJ UMYWALKI-nablatowej IP: 81.15.170.* 29.09.05, 07:44 Witam, poszukaj tutaj : www.umywalki.pl Piękne, ale nie sprawdzałam wymiarów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek IKEA 29.09.05, 15:51 Masz może kataolg IKEA? Przed chwilą patrzyłam na ich www, ale nie ma tam tej umywalki. Właśnie owalna, ale dość "płytka" w sensie głębokości (odległość od przedniego brzegu umywalki do ściany). Nie jest wpuszczana w blat, tylko nablatowa i fajnie ma rozwiązane dno i miejsce styku ze śaciną. Za to szeroka dość i wygodna. Nie pamiętam wymiarów, trezba by sprawdzić, ale zwróciłam na nią uwage właśnie przez to że nie wystaje bardzo do przodu. jest w katalogu, tam powinny być wymiary. Kształt troszkę nietypowy, ale nie za bardzo udziwnionny, no kwetsia gustu zresztą. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: szukam MAŁEJ UMYWALKI-nablatowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 11:40 Witam , zapraszam do sklepu internetowego www.saninet.pl Może znajdziesz cos dla siebie. Pozdrawiam , Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś