Dodaj do ulubionych

Lodówki typu NO FROST

IP: *.internet.v.pl 30.10.05, 20:46
Witam co sadzice o lodówkach typu NO frost wiem ,ze trzeba do nich stosowac pojemniki by zywnoas nie wysychała ,ale nie trzeba rozmrazac zamrazalnika .Mam jeszcze pytanko dotyczace pojemnikow na wode ktore sa w lodowkach czy sa przydatne?Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariusz Re: Lodówki typu NO FROST IP: *.elpos.net / *.elpos.net 30.10.05, 22:02
      Mam taka lodówkę od 8 lat. Są jeszcze w sprzedaży lodowki nie nonfrostowe:)?
      • Gość: krambus Re: Lodówki typu NO FROST IP: *.pronet.lublin.pl 01.11.05, 12:20
        takowych już nie ma. Nie ma też już lodówek na prąd,są wyłącznie zasilane
        energią słoneczną.Mam taką 12 lat.
        • zayzayer Re: Lodówki typu NO FROST 01.11.05, 12:45
          Proszę nie mylić lodówek samorozmrażalnych z No-Frost'ami.
          Teraz w handlu są prawie wyłącznie łod. tzw samorozmrażalne. Nofrosty są w
          ilości śladowej. Powodem tego jest bardzo duża awaryjność tych lod.
    • Gość: marta Re: Lodówki typu NO FROST IP: *.internet.v.pl 01.11.05, 16:02
      czyli no frosty czesiej sie psuja?
      • zayzayer Re: Lodówki typu NO FROST 01.11.05, 16:55
        Gość portalu: marta napisał(a):

> czyli no frosty czesiej sie psuja?

To właśnie największa ich wada.
        • Gość: Dzon Re: Lodówki typu NO FROST IP: *.piasta.pl 01.11.05, 17:50
          Mamy lodowke no-frost firmy moze malo popularnej w branzy AGD - Daewoo. Dziala bezawaryjnie (odpukac) juz ponad trzy lata. Jestesmy z niej bardzo zadowoleni - wytrzymala juz trzy przeprowadzki. Jedyna wada sa malo wytrzymale polki plastikowe (a moze zbyt ciezkie mamy zarcie ;-) Pojemniczki sie przydadza na pewno - wszystko szybko schnie.
          • Gość: marta Re: Lodówki typu NO FROST IP: *.internet.v.pl 02.11.05, 10:33
            Dzieki za odpowiedzi ja chce no frosta ,a to tylko dlatego ,ze nie trzeba rozmrazac zamrazarki u mnie zawsze tam jesc pełno i za bardzo nie mam jak tego rozmrozic ,a sa takie co samoistnie sie rozmrazaja tzn, nie lod.Jeszcze w ldowoce che miec pjemnik na wdode .Zupełnie nie znam sie na lodowkach ,a nie wiem czy moza ufac za bardzo obsłudze sklepu ,bo oni chyba wcisna byle co ,zeby tylko sprzedac.Moze poradzicie jaka lodowke wybrac?Pozdrawiam
            • Gość: milena Re: Lodówki typu NO FROST IP: *.polskieradio.pl 02.11.05, 11:04
              Ja przymierzam się do LG.
              • Gość: marta Re: Lodówki typu NO FROST IP: *.internet.v.pl 02.11.05, 14:42
                Ja tez mam własnie LG na oku jest bezszronowa i z dozownikiem wodycena cos koło 2900,a wiedziałam jeszcze Samsunga z tymi samymi funkcjami tylko nie wiem czy lodowki tej marki sa dobre ,bo cena prawie 900zł nizsza .Zastanawiam sie czy warto dac te 900zał wiecej za LG moze ktos pomoze w dokonaiu wyboru?
                • Gość: Malgosia Re: Lodówki typu NO FROST IP: 10.202.6.* 02.11.05, 14:48
                  Mam LG side by side - bezszronową - ale od dwóch dni - więc małe doświadczenia -
                  jest cicha, woda się pieknie leje z podajnika na drzwiach - teraz nie kupujemy
                  wody w butelkach do gotowania, tylko uzywamy tej, bo przelatuje przez filtr,
                  kostki robi śliczne, chłodzi jak należy - a warzywa nie zauważyłam, żeby jakoś
                  gwałtownie wysychały - zwłaszcza, że LG mają specjalne komory na warzywa
                  chroniace przed wysychaniem. Miałam przedtem siemensa - od 8 lat - buczał tak
                  strasznie, że tylko solidny kopniak go uciszał... Oczywiście to nie był żaden
                  no frost -a warzywa wyjmowałam wyschniete już na drugi dzień...
                  Ale pewnie teraz technologia się bardzo poprawiła.
                • Gość: Viola Re: Lodówki typu NO FROST IP: *.hcz.com.pl 02.11.05, 14:52
                  mam taką lodówkę LG ( symbol 409 GTPA) z dozownikiem na napoje. Porównywałam
                  też z Samsungiem i stwierdziłam ,że LG ma ładniejszą stylistykę ,jestem
                  zadowolona.
                  • Gość: marta Re: Lodówki typu NO FROST IP: *.internet.v.pl 02.11.05, 15:08
                    Ja własnie sie zastanawiam miedzy LG 409 GTPA,a samsungiem RL39EBNS z Silver Nano.
        • Gość: jela Re: Lodówki typu NO FROST IP: 193.28.230.* 03.11.05, 11:02
          Moja puki co (mam ją od 4 lat) się nie psuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka