Dodaj do ulubionych

glazura ala mozaika

11.11.05, 23:46
Jestem na etapie wybierania glazury, najbardziej podobaja mi się takie kafelki , z nacięciami do zafugowania, po położeniu wygląda to jak mozaika składająca się z małych prostokątów. Czy ktos z Was takowe kładł u siebie, czy fuga z takich małych rowków nie wypada, jak się prezentują na ścianie, w sklepie wyglądają cudownie. Już prawie się na nie zdecydowałam, mimo ich wysokiej ceny, ale chciałabym mieć pewność, że dobrze robię.
Obserwuj wątek
    • Gość: daadaa Re: glazura ala mozaika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 11:35
      Witam. Ja właśnie jestem w trakcie remontu i tez kupiłam troszkę takich płytek.
      Mój fachman powiedział, ze tego się już nie fuduje, ale coś nie bardzo się z
      nim zgadzam. W sklepie było zafugowane. Moja mozaika to Roca - Alicante

www.roca.es/front/homepage.jsp?cnfjdbc=jdbc_homeroca_app.xml&sesid=-1&language=PL&pais=ES

Płaciłam po ok 60 zł/m2
      Za kilka dni będę miała je układane, an razie trwa kucie. Pozdrawiam.
    • Gość: Ania Re: glazura ala mozaika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:11
      Wybralismy z mezem kafelki Azteca - Merlin. W sklepie prezentowaly sie ładnie a
      na scianie wprost pieknie:) Jezeli chodzi o uzytkowanie to mamy je zaledwie od
      miesiaca - do tej pory nie sprawialy klopotu:) Polecamy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka