kiwiki 02.12.05, 11:10 Czy macie zdanie na temat sprzętu AGD oferowanego w IKEA? Wszystko to ma nazwy szwedzkie, nic nie mówiące. Można im ufać? Sprawdzają się? Bo cenami nie róznią się specjalnie od tych "normalnych". pozdrawiam kiwiki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trosia Re: AGD z IKEA 02.12.05, 11:38 Sprzęt AGD z Ikea to w rzeczywistości jest Whirlpool. Ja mam piekarnik, płytę oraz okap i jestem zadowolona. Znajomi też maja sprzęt z Ikea i nie słyszałam żeby narzekali. Co do cen to moim zdaniem sa konkurencyjni w porównaniu z innymi firmami - przynajmniej jeśli chodzi o te rzeczy, które mnie interesowały (mnie wogóle udało się kupić piekarnik, który kosztował 1450 zł za 725 zł, bo była promocja). Nie odpowiadają mi w Ikea zmywarki, bo uwazam , że można znaleźć lepsze w tych samych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: AGD z IKEA IP: *.aster.pl 02.12.05, 20:15 Ja mam lodówkę i płytę ceramiczną z Ikei (Whirlpool) trzeci rok i też jestem zadowolona. Zmywarkę kupiłam w innym sklepie, bo była tańsza niż w Ikei. Odpowiedz Link Zgłoś
spad_ukp Re: AGD z IKEA 03.12.05, 01:00 Odradzam sprzęt AGD Ikea z powodów: * jest to whirlpool, ale taki, który nie jest dostępny nigdzie indziej. Podobno są problemy z naprawami pogwrancyjnymi, * są to sprzęty, które mają klasę energetyczną B, C, D. W tej cenie spokojnie znajdziesz sprzęt w klasie A, Cena jest atrakcyjna na początku, ale jak zaczniesz sprawdzać dane techniczne i porównywać z konkurencyjnymi ofertami w tej cenie, to agd ikea wypada blado. Sam miałem kupić u nich agd, lecz w ostatniej chwili zmieniłem zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollus Re: AGD z IKEA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 11:55 Tak jak zauważyli przedmówcy sprzęt to Whirlpool. Poszukaj w innych sklepach, sprzęt ten sam a ceny na ogól sporo niższe. Mam płytę i piekarnik z serii retro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollus i jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 11:59 jeszcze zapomniałam dodać. Sprzęty są stosunkowo świeże - kilka miesięcy, więc trudno mówić o ich jakości. Do tej pory bez zarzutu, zobaczymy co będzie po czasie gwarancji. Odpowiedz Link Zgłoś