lawinia 11.12.05, 19:52 Mam zamiar kupić lodówkę z opcją no frost i komorą zero. Mam sprzeczne informacje na temat LG i Whirlpoola. Czy ktoś mógłby coś doradzić, którą warto , a którą nie ?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lawinia Re: Lodówka LG czy Whirlpool 12.12.05, 13:30 dzięki, a czy możesz coś więcej napisać ? dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Lodówka LG czy Whirlpool IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:11 Ja mam LG od czterch lat i jestem zadowolona ponieważ: ma funkcje no frost, nie musze jej odmrażać tylko umyć jak sie nabrudzi, komora zero jest ok, szklane szyby!--myje sie rewelacyjnie i szybko, funkcja wakacyjna jak się wyjeżdża mozna ustawić, dwie duze szuflady zamrażarki i jedna mniejsza i szufladka płaska na lód i płaskie rzeczy np. żel do schładzania jakiejś części ciała, w miarę cicha, posiada zmianę ustawień drzwi jak nie pasują w dana stronę, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Lodówka LG czy Whirlpool 14.12.05, 12:15 Wszystko się zgadza (też mam LG). Jeden minus jak dla mnie to to "w miarę cicha" ;) Tzn. wydaje mi się, że do najcichszych ta lodówka nie nalezy (deklarowane 40db), choć fakt - nie mam porównania z innymi wolnostojącymi... Poza tym to bardzo porządny sprzęt. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: branja Re: Lodówka LG czy Whirlpool IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 20:39 mamy Lg od niedawna, właśnie z komorą 0 i funkcją "no frost". Jak do tej pory sprawuje się niezawodnie i trzeba stwierdzić, że faktycznie jest bardzo cicha. osobiście polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś