Dodaj do ulubionych

Lodówka LG czy Whirlpool

11.12.05, 19:52
Mam zamiar kupić lodówkę z opcją no frost i komorą zero. Mam sprzeczne
informacje na temat LG i Whirlpoola. Czy ktoś mógłby coś doradzić, którą
warto , a którą nie ?.
Obserwuj wątek
    • mojave Re: Lodówka LG czy Whirlpool 12.12.05, 12:36
      LG
      • lawinia Re: Lodówka LG czy Whirlpool 12.12.05, 13:30
        dzięki, a czy możesz coś więcej napisać ? dlaczego ?
        • Gość: marta Re: Lodówka LG czy Whirlpool IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:11
          Ja mam LG od czterch lat i jestem zadowolona ponieważ:
          ma funkcje no frost, nie musze jej odmrażać tylko umyć jak sie nabrudzi,
          komora zero jest ok, szklane szyby!--myje sie rewelacyjnie i szybko, funkcja
          wakacyjna jak się wyjeżdża mozna ustawić, dwie duze szuflady zamrażarki i jedna
          mniejsza i szufladka płaska na lód i płaskie rzeczy np. żel do schładzania
          jakiejś części ciała, w miarę cicha, posiada zmianę ustawień drzwi jak nie
          pasują w dana stronę, polecam
          • mejbi Re: Lodówka LG czy Whirlpool 14.12.05, 12:15
            Wszystko się zgadza (też mam LG). Jeden minus jak dla mnie to to "w miarę
            cicha" ;) Tzn. wydaje mi się, że do najcichszych ta lodówka nie nalezy
            (deklarowane 40db), choć fakt - nie mam porównania z innymi wolnostojącymi...
            Poza tym to bardzo porządny sprzęt.
            Pozdr
            • Gość: branja Re: Lodówka LG czy Whirlpool IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 20:39
              mamy Lg od niedawna, właśnie z komorą 0 i funkcją "no frost". Jak do tej pory
              sprawuje się niezawodnie i trzeba stwierdzić, że faktycznie jest bardzo cicha.
              osobiście polecam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka