21.01.06, 12:32
Jakiej firmy powinnam kupić pralkę
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: pralka 21.01.06, 12:41
      Jeżeli masz pecha, to niezależnie od firmy trafi Ci się kiepski egzemplarz.
      Wybierz sobie najpierw kilka firm produkujący sprzęt, jakiego potrzebujesz
      (wymiary, pojemność, inne funkcje), a potem zapytaj na forum o te firmy. Wtedy
      użytkownicy coś ci powiedzą.
    • psotek7 Re: pralka 21.01.06, 13:07
      moge Ci jedynie podpowiedziec, ze najlepiej wybierac sprzet oszczednosciowy.
      Patrz na klase zuzycia wody i energii. Oczywistym jest ze w tej kwestii
      polecana jest klasa A lub A+. Taki sprzet kosztuje, ale Twoje rachunki na pewno
      zmaleja:)POWODZENIA
      • zayzayer Re: pralka 21.01.06, 13:58
        psotek7 napisała:

> moge Ci jedynie podpowiedziec, ze najlepiej wybierac sprzet oszczednosciowy.
        > Patrz na klase zuzycia wody i energii. Oczywistym jest ze w tej kwestii
        > polecana jest klasa A lub A+. Taki sprzet kosztuje, ale Twoje rachunki na
        pewno

Niestety im mniej wody tym gorzej. Pralki rekordzistki płuczą już tylko 2 razy.
        Mam napisać dlaczego to jest poważna wada pralki?

• psotek7 Re: pralka 21.01.06, 14:10
          nie narzekam na plukanie mojej pralki. A w razie jakich kolwiek watpliwosci mam
          funkcje na super plukanie. Kazdy ma wybor. Mi zas wystarcz normalne.
    • Gość: henry Re: pralka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 19:25
      wybieraj wśród firm które mają największe doświadczenie w produkcji pralek
      np.bosch,candy,elektrolux ,gorenje..
    • Gość: krystian_agdlubin Re: pralka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 13:06
      tylko te dwie firmy:
      ceneo.pl/ProductsComparison.aspx?categoryID=360&productID=7973&productID=8017
      najlepsze!!
      sam mam sklep to wiem
    • holman2 Re: pralka 23.01.06, 13:09
      Zdecydowanie electroluxa lub coś z aeg siemensa byle nie jakies włoskie .
    • gratess Re: pralka 21.10.15, 11:41
      u mnie w rodzinie od lat sprawdza się bosch;
      ale wybór pralki to przede wszystkim dobór rozmiaru i programów; nie trzeba mieć wszystkich bajerów bo potem prawie się z tego nie korzysta;
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka