jagoda994 21.01.06, 12:32 Jakiej firmy powinnam kupić pralkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: pralka 21.01.06, 12:41 Jeżeli masz pecha, to niezależnie od firmy trafi Ci się kiepski egzemplarz. Wybierz sobie najpierw kilka firm produkujący sprzęt, jakiego potrzebujesz (wymiary, pojemność, inne funkcje), a potem zapytaj na forum o te firmy. Wtedy użytkownicy coś ci powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
psotek7 Re: pralka 21.01.06, 13:07 moge Ci jedynie podpowiedziec, ze najlepiej wybierac sprzet oszczednosciowy. Patrz na klase zuzycia wody i energii. Oczywistym jest ze w tej kwestii polecana jest klasa A lub A+. Taki sprzet kosztuje, ale Twoje rachunki na pewno zmaleja:)POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: pralka 21.01.06, 13:58 psotek7 napisała: > moge Ci jedynie podpowiedziec, ze najlepiej wybierac sprzet oszczednosciowy. > Patrz na klase zuzycia wody i energii. Oczywistym jest ze w tej kwestii > polecana jest klasa A lub A+. Taki sprzet kosztuje, ale Twoje rachunki na pewno Niestety im mniej wody tym gorzej. Pralki rekordzistki płuczą już tylko 2 razy. Mam napisać dlaczego to jest poważna wada pralki? Odpowiedz Link Zgłoś
psotek7 Re: pralka 21.01.06, 14:10 nie narzekam na plukanie mojej pralki. A w razie jakich kolwiek watpliwosci mam funkcje na super plukanie. Kazdy ma wybor. Mi zas wystarcz normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Re: pralka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 19:25 wybieraj wśród firm które mają największe doświadczenie w produkcji pralek np.bosch,candy,elektrolux ,gorenje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian_agdlubin Re: pralka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 13:06 tylko te dwie firmy: ceneo.pl/ProductsComparison.aspx?categoryID=360&productID=7973&productID=8017 najlepsze!! sam mam sklep to wiem Odpowiedz Link Zgłoś
holman2 Re: pralka 23.01.06, 13:09 Zdecydowanie electroluxa lub coś z aeg siemensa byle nie jakies włoskie . Odpowiedz Link Zgłoś
gratess Re: pralka 21.10.15, 11:41 u mnie w rodzinie od lat sprawdza się bosch; ale wybór pralki to przede wszystkim dobór rozmiaru i programów; nie trzeba mieć wszystkich bajerów bo potem prawie się z tego nie korzysta; Odpowiedz Link Zgłoś