sosenka9 04.02.06, 12:36 Co jest lepsze do zmywarki- Somat czy Calgonit? Jakie macie doświadczenia? Dziękuję za odpowiedź. sosenka9 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joana123 Re: Somat czy Calgonit? 04.02.06, 14:39 dla mnie bez różnicy.Ja oj kilku miesiecy kupuje najtańsze tabletki w Plusie,nazywają sie Azur -60tabletek za 15zł i najlepsze jest to,że tez nie widze różnicy pomiędzy nimi i np.calgonitem.Ale używam również soli i nabłyszczacza(1litr za 5zł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becik Re: Somat czy Calgonit? IP: *.wat.edu.pl 06.02.06, 14:57 somat jest tańszy i lepszy. Porównaj z innymi jeszcze tańszymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Somat czy Calgonit? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 15:14 Tylko lidlowskie produkty do zmywarek :) atrakcyjna jakość i brak różnicy między myciem Calgonitem czy Somatem Odpowiedz Link Zgłoś
qlaqla1 Re: Somat czy Calgonit? 12.02.06, 09:49 C.algonit niszczy naczynia .Przeszłam na produkty z LIDL-a i narazie jest super Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent21 Re: Somat czy Calgonit? 12.02.06, 18:47 muszę spróbować tych Lidlowskich tak wszyscy zachwalacie ale rzeczywiście te calgonitu są okropne. Ciekawe tylko jakich lidlowskich używacie tzn. czy są to kostki czy proszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidl Re: Somat czy Calgonit? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 08:53 Oczywiście kostki, sól i nabłyszczacz. od niedawna jest też proszek tylko nie miałam odwagi go kupić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Somat czy Calgonit? IP: *.smstv.pl 13.02.06, 09:50 Próbowałam jednych i drugich. Pierwszy był Calgonit, garnki bardzo się poniszczyły, póżniej był tańszy somat, teraz przeszłam na zdecydowanie tańsze tablatki / proszku nie znalazłam/ DOMOL z formuła chroniacą szkło z ROSSMANA 60 tabletek za 15.90 osobno sól i nabłyszczacz. Jestem bardzo zadowolona szkoda tylko, że tak póżno zdecydowałam się na tę zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś