Gość: duchna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 16:44 Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z armaturą łazienkową Roca. Jest wiele modeli i nie wiem co wybrać. Musze dobrać muszlę kompakt i umywalkę. A jeśli nie Roca to co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: co wybrać z Roci 12.02.06, 20:47 Roca to bardzo dobre sanitariaty, ja polecam! co do wzoru, to musisz sama zdecydowac, wszystko to kwestia gustu! powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duchna Re: co wybrać z Roci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 07:55 Jeśli dobre, to jeden kłopot mniej. Z wyborem wzoru juz dam rade. Nie byłam pewna jakości. Nie znam się, bo pierwszy raz urządzam łazienkę. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: co wybrać z Roci IP: *.eranet.pl 13.02.06, 22:41 ja mam umywalkę nablatową Fontana. jest śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lw73 Re: co wybrać z Roci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 18:47 Witam Polecam wyroby firmy Roca są bardzo dobrej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
rena_18 Re: co wybrać z Roci 13.02.06, 18:27 Ja mam i jestem bardzo zadowolona - dama senso z dużą umywalką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duchna Re: co wybrać z Roci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:18 A mnie sprzedawca namawia na koło varius z jakąś powłoką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena1 Re: co wybrać z Roci IP: 85.158.196.* 15.02.06, 12:38 Daj sobie spokój z kołem. Ja również polecam firmę Roca. Ja mam sliczną serię Sydnej i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: co wybrać z Roci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:20 Jezeli chodzi o te powłoki, to wcale nie jest to taka zła rzecz. Firma KOŁO powleka je w fabryce.. Nie wiem jak inni, ale mozesz sama sobie stworzyć taką powłokę, brud łatwiej sie zmywa a ceramika nie matowieje. Najlepiej zrób to zaraz po kupnie (przez użyciem mocnych środków chemicznych, które niszczą powłokę), ale poźniej też nic nie zaszkodzi. Ten preparat bodajże nazywa się HGsan. Jutro jeszcze sprawdzę u siebie w sklepie i napisze jak bedzie ktoś zainteresowany. Acha cena tego preparatu to 60zl. myśle ze warto... Odpowiedz Link Zgłoś
dwunastnica Dama Senso 15.02.06, 22:35 A co masz pod tą umywalką Dama Senso ? Postument ? A może szafka ? Pytam bo mam umywalkę Dama Senso i myślałem o półpostumencie, ale jest koszmarnie duży i ciężki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trosia Re: co wybrać z Roci 15.02.06, 20:37 Ja równiez polecam Rocę. Mam wannę stalową Roca Contessa, umywalkę nablatową Aloa, muszlę podwieszaną Victoria oraz baterie z serii Victoria (wannowo- prysznicową i umywalkową). Odpowiedz Link Zgłoś
ao22 Re: co wybrać z Roci 16.02.06, 15:29 Witam Ja kupiłam zestaw Sidney w sklepie www.ceramikaplus.com.pl i jestem bardzo zadowolona. Polecam Ania Odpowiedz Link Zgłoś