Dodaj do ulubionych

lodowki z Bio Fresh / Vita Fresh

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.06, 11:44
czy macie jakies doswiadczenia z tzw. komora BioFresh w lodowkach np.
Liebherr ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: lodowki z Bio Fresh / Vita Fresh IP: 84.112.120.* 19.02.06, 22:42
      Mam komore Bio Fresh- 2 komory(jedna na warzywa i owoce a druga na
      mieso,wedline,sery,ryby).Praktycznie wszystkie produkty trzymam w tych dwoch
      szufladach(lodowka miele).Jestem zachwycona tym wynalazkiem.Szczypiorek czy
      koperek jest swiezy nawet po 2 tygodniach,wedlina tez jest dluzej swieza.POlecam
    • Gość: kika Re: lodowki z Bio Fresh / Vita Fresh IP: 84.112.120.* 19.02.06, 22:42
      Mam komore Bio Fresh- 2 komory(jedna na warzywa i owoce a druga na
      mieso,wedline,sery,ryby).Praktycznie wszystkie produkty trzymam w tych dwoch
      szufladach(lodowka miele).Jestem zachwycona tym wynalazkiem.Szczypiorek czy
      koperek jest swiezy nawet po 2 tygodniach,wedlina tez jest dluzej swieza.POlecam
      • Gość: jac Re: lodowki z Bio Fresh / Vita Fresh IP: *.riz.pl 20.02.06, 18:33
        skoro to takie swietne to dlaczego nie robia calej lodowki typu BIO FRESH ?
        Moze temperatura bliska 0 stopni nie jest dobra w jakichs specyficznych
        sytuacjach ?
        • Gość: Anka Re: lodowki z Bio Fresh / Vita Fresh IP: *.org 20.02.06, 19:34
          Też mam BIO FRESH. Jestem bardzo zadowolona. Ja mówiąc szczerze wykorzystuję tę
          komorę wyłącznie do przechowywania warzyw, owoców i napojów. Mięsa, wędliny,
          ugotowane potrawy trzymam w chłodziarce, gdzie temperaturę mogę ustawić na
          niższą a ponadto nie potrzebna jest mi funkcja, którą spełnia BIO FRESH,
          czyli "samoczynne ustawianie wilgotności powietrza w komorze". Myślę ponadto,
          że koszty produkcji komory BIO są wyższe niż chłodziarki i dlatego nie robią
          całych lodówek BIO FRESH. A więc temperatura i koszty mogą być odpowiedzią na
          zadane przez Ciebie pytanie.
          • Gość: kika Re: lodowki z Bio Fresh / Vita Fresh IP: 84.112.120.* 21.02.06, 07:54
            A po co Ci do przechowywania masla czy mleka komora perfekt fresh?Te dwie
            szuflady,ktore mam w lodowce w zupelnosci wystarczaja do przechowywania
            produktow.Poza tym nie wszystkie warzywa czy owoce nadaja sie,zeby je
            przechowywac w komorach perfekt-fresh(np
            banany,papaya,avokado,ziemniaki,parmezan i inne tzw twarde sery).Tutaj,gdzie
            mieszkam bardzo duzo ludzi ma takie lodowki i wszyscy sa zadowoleni.
    • Gość: rysia30 Re: lodowki z Bio Fresh / Vita Fresh IP: *.catv.net.pl 21.02.06, 17:46
      Ja mam Libherra z komorami i bardzo polecam. Rewelacyjna sprawa kiedy po
      tygodniu truskawki nadal nadają się do jedzenia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka