Gość: jac IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.06, 11:44 czy macie jakies doswiadczenia z tzw. komora BioFresh w lodowkach np. Liebherr ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kika Re: lodowki z Bio Fresh / Vita Fresh IP: 84.112.120.* 19.02.06, 22:42 Mam komore Bio Fresh- 2 komory(jedna na warzywa i owoce a druga na mieso,wedline,sery,ryby).Praktycznie wszystkie produkty trzymam w tych dwoch szufladach(lodowka miele).Jestem zachwycona tym wynalazkiem.Szczypiorek czy koperek jest swiezy nawet po 2 tygodniach,wedlina tez jest dluzej swieza.POlecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: lodowki z Bio Fresh / Vita Fresh IP: 84.112.120.* 19.02.06, 22:42 Mam komore Bio Fresh- 2 komory(jedna na warzywa i owoce a druga na mieso,wedline,sery,ryby).Praktycznie wszystkie produkty trzymam w tych dwoch szufladach(lodowka miele).Jestem zachwycona tym wynalazkiem.Szczypiorek czy koperek jest swiezy nawet po 2 tygodniach,wedlina tez jest dluzej swieza.POlecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: lodowki z Bio Fresh / Vita Fresh IP: *.riz.pl 20.02.06, 18:33 skoro to takie swietne to dlaczego nie robia calej lodowki typu BIO FRESH ? Moze temperatura bliska 0 stopni nie jest dobra w jakichs specyficznych sytuacjach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: lodowki z Bio Fresh / Vita Fresh IP: *.org 20.02.06, 19:34 Też mam BIO FRESH. Jestem bardzo zadowolona. Ja mówiąc szczerze wykorzystuję tę komorę wyłącznie do przechowywania warzyw, owoców i napojów. Mięsa, wędliny, ugotowane potrawy trzymam w chłodziarce, gdzie temperaturę mogę ustawić na niższą a ponadto nie potrzebna jest mi funkcja, którą spełnia BIO FRESH, czyli "samoczynne ustawianie wilgotności powietrza w komorze". Myślę ponadto, że koszty produkcji komory BIO są wyższe niż chłodziarki i dlatego nie robią całych lodówek BIO FRESH. A więc temperatura i koszty mogą być odpowiedzią na zadane przez Ciebie pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: lodowki z Bio Fresh / Vita Fresh IP: 84.112.120.* 21.02.06, 07:54 A po co Ci do przechowywania masla czy mleka komora perfekt fresh?Te dwie szuflady,ktore mam w lodowce w zupelnosci wystarczaja do przechowywania produktow.Poza tym nie wszystkie warzywa czy owoce nadaja sie,zeby je przechowywac w komorach perfekt-fresh(np banany,papaya,avokado,ziemniaki,parmezan i inne tzw twarde sery).Tutaj,gdzie mieszkam bardzo duzo ludzi ma takie lodowki i wszyscy sa zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysia30 Re: lodowki z Bio Fresh / Vita Fresh IP: *.catv.net.pl 21.02.06, 17:46 Ja mam Libherra z komorami i bardzo polecam. Rewelacyjna sprawa kiedy po tygodniu truskawki nadal nadają się do jedzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś