Dodaj do ulubionych

Gdzie w W-wie niedrogi parkiet jesionowy

21.02.06, 11:50
można kupić. Mam na myśli cenę nie przekraczającą 90m2 brutto.
Obserwuj wątek
    • sylwinka80 Re: Gdzie w W-wie niedrogi parkiet jesionowy 21.02.06, 13:29
      mogę polecić wytwórnie klepek drewnianych pod W-wa w Korbielowie, sama tam
      kupiłam,jeszcze nie polozylam,ale widziałam u mojej znajomej-piekny!. Zakład
      specjalizuje sie tylko w wyrobie parkietu dębowego i jesionowego.My za klepkę o
      dł. 35 cm płaciliśmy ok 75zł/m2, ale ceny są zróznicowane zależą od wielkości
      klepek i od klasy gatunku.
      • gonzia do sylwinka 80 21.02.06, 13:41
        Dziękuję Ci bardzo!Czy możesz podać dokładną nazwę firmy i adres a może też
        mają stronę www? A czy znajoma jest zadowolona z jakości?
        pozdrawiam
        G
        • Gość: sylwinka Re: do sylwinka 80 IP: 212.160.172.* 21.02.06, 15:35
          Znajoma jest bardzo zadowolona,parkiet leży w całym domu. Bylam,widziałam,jest
          na prawde super. Strony internetowej chyba nie maja, a namiary moge wrzucic
          jutro,ponieważ nie mam przy sobie.
          Powiem jeszcze jedno,koleżanka z pracy tez ma parkiet jesionowy (od
          07/05),kupiony w TTW Opex (al.Jerozolimskie),niby solidna firma,znane miejsce
          itp, ale jest bardzo nie zadowolona-miedzy deskami robią sie szczeliny
          (rozchodzą sie),zeby utrzymac parkiet w dobrym stanie w okresie grzewczym musi
          utrzymać nawilżenie w mieszkaniu na poziomie 60% (działają 2 nawilżacze)Dla
          mnie to trochę za dużo jak na utzrymywanie podłogi. Znajomej podloga nie
          rozchodzi się,nic sie nie dzieje,a lezy ok 3lat.
          • Gość: gość Re: do sylwinka 80 IP: *.petrus.pl 22.02.06, 10:00
            Kupiłem 2 lata temu parkiet jesionowy w Żurominie www.maxparkiet.com.pl/
            Nie jest to zbyt daleko od W-wy, mi przywieźli na drugi koniec Polski. Ceny
            przystępne, b. dobra jakość - jestem zadowolony. Polecam
            • sylwinka80 Re: do sylwinka 80 22.02.06, 10:21
              Przepraszam,ale zapomnialam wziąc telefony do firmy. Juz zapisałam sobie
              przypomnienie:) jutro wrzuce namiary
              • gonzia Re: do sylwinka 80 22.02.06, 12:42
                ok poczekam. Dzięki;-)
                G
                • Gość: sylwinka80 Re: do sylwinka 80 IP: 212.160.172.* 23.02.06, 11:18
                  Hej, mam te namiary: p.Bernard Rogowski 0606 475 759 lub 025 7573291,
                  ul. Leśna 2 Kołbiel
                  daj znac gdzie i co wybralas
                  Pozdrawiam
    • kol75 Re: Gdzie w W-wie niedrogi parkiet jesionowy 22.02.06, 16:49
      Polecam parkiet@maternowski.pl - koleżanka ma od nich , nie jest to W-wa , ale
      zapytac można
      • Gość: spłuczka Re: może FinishParkiet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:44
        Ja kupiłem FinishParkiet jesion selekt, ale kosztował mnie on rok temu
        120zł/m2. Nie wiem ile teraz kosztuje, ale jedno już wiem: NIE POŁOŻYŁBYM
        WIĘCEJ PARKIETU!!! Świetnie wygląda, ale jest za deliutaśny, za miękki
        stanowoczo. Nie mam jeszcze dzieci,. ale juz sie martwie o to co będzie
        zsiędziać z tym parkietem jak już dzieci będą?!
        Teraz brałbym jednak tylko jakieś lepsze panele< bo tańsze,łatwiejsze do
        utrzymania.
        • gonzia Re: może FinishParkiet? 24.02.06, 10:49
          Hm a ja mam właśnie panele i już zaczynają odchodzić, wybrzuszać się i
          trzeszczeć po 4 latach użytkowania...
          • Gość: spłuczka Re: może FinishParkiet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 11:57
            Dopiero po 4 latach? Nie jest tak źle...
            • Gość: l Re: może FinishParkiet? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:36
              my dopiero co zamowilismy. Znalezlismy maly zakladzik pod Zamosciem. 1 klasy
              wyniosl nas ok. 60 zl, ale bez faktury. Ludzie od nich kupuja wiec chyba zle
              nie robia. Najlepiej szukac wlasnie takich malych zakladzikow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka