gonzia 21.02.06, 11:50 można kupić. Mam na myśli cenę nie przekraczającą 90m2 brutto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwinka80 Re: Gdzie w W-wie niedrogi parkiet jesionowy 21.02.06, 13:29 mogę polecić wytwórnie klepek drewnianych pod W-wa w Korbielowie, sama tam kupiłam,jeszcze nie polozylam,ale widziałam u mojej znajomej-piekny!. Zakład specjalizuje sie tylko w wyrobie parkietu dębowego i jesionowego.My za klepkę o dł. 35 cm płaciliśmy ok 75zł/m2, ale ceny są zróznicowane zależą od wielkości klepek i od klasy gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzia do sylwinka 80 21.02.06, 13:41 Dziękuję Ci bardzo!Czy możesz podać dokładną nazwę firmy i adres a może też mają stronę www? A czy znajoma jest zadowolona z jakości? pozdrawiam G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwinka Re: do sylwinka 80 IP: 212.160.172.* 21.02.06, 15:35 Znajoma jest bardzo zadowolona,parkiet leży w całym domu. Bylam,widziałam,jest na prawde super. Strony internetowej chyba nie maja, a namiary moge wrzucic jutro,ponieważ nie mam przy sobie. Powiem jeszcze jedno,koleżanka z pracy tez ma parkiet jesionowy (od 07/05),kupiony w TTW Opex (al.Jerozolimskie),niby solidna firma,znane miejsce itp, ale jest bardzo nie zadowolona-miedzy deskami robią sie szczeliny (rozchodzą sie),zeby utrzymac parkiet w dobrym stanie w okresie grzewczym musi utrzymać nawilżenie w mieszkaniu na poziomie 60% (działają 2 nawilżacze)Dla mnie to trochę za dużo jak na utzrymywanie podłogi. Znajomej podloga nie rozchodzi się,nic sie nie dzieje,a lezy ok 3lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do sylwinka 80 IP: *.petrus.pl 22.02.06, 10:00 Kupiłem 2 lata temu parkiet jesionowy w Żurominie www.maxparkiet.com.pl/ Nie jest to zbyt daleko od W-wy, mi przywieźli na drugi koniec Polski. Ceny przystępne, b. dobra jakość - jestem zadowolony. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwinka80 Re: do sylwinka 80 22.02.06, 10:21 Przepraszam,ale zapomnialam wziąc telefony do firmy. Juz zapisałam sobie przypomnienie:) jutro wrzuce namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwinka80 Re: do sylwinka 80 IP: 212.160.172.* 23.02.06, 11:18 Hej, mam te namiary: p.Bernard Rogowski 0606 475 759 lub 025 7573291, ul. Leśna 2 Kołbiel daj znac gdzie i co wybralas Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kol75 Re: Gdzie w W-wie niedrogi parkiet jesionowy 22.02.06, 16:49 Polecam parkiet@maternowski.pl - koleżanka ma od nich , nie jest to W-wa , ale zapytac można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spłuczka Re: może FinishParkiet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:44 Ja kupiłem FinishParkiet jesion selekt, ale kosztował mnie on rok temu 120zł/m2. Nie wiem ile teraz kosztuje, ale jedno już wiem: NIE POŁOŻYŁBYM WIĘCEJ PARKIETU!!! Świetnie wygląda, ale jest za deliutaśny, za miękki stanowoczo. Nie mam jeszcze dzieci,. ale juz sie martwie o to co będzie zsiędziać z tym parkietem jak już dzieci będą?! Teraz brałbym jednak tylko jakieś lepsze panele< bo tańsze,łatwiejsze do utrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzia Re: może FinishParkiet? 24.02.06, 10:49 Hm a ja mam właśnie panele i już zaczynają odchodzić, wybrzuszać się i trzeszczeć po 4 latach użytkowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spłuczka Re: może FinishParkiet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 11:57 Dopiero po 4 latach? Nie jest tak źle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: może FinishParkiet? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:36 my dopiero co zamowilismy. Znalezlismy maly zakladzik pod Zamosciem. 1 klasy wyniosl nas ok. 60 zl, ale bez faktury. Ludzie od nich kupuja wiec chyba zle nie robia. Najlepiej szukac wlasnie takich malych zakladzikow. Odpowiedz Link Zgłoś