Dodaj do ulubionych

Internetowe sklepy wysyłkowe AGD

IP: *.chello.pl 25.02.06, 22:07
Czy macie doswiadczenie z kupnem na odległość?
Cenowo te sklepy sa bardzo konkurencyjne!
zmedia
expon
topmarket

Który z nich mozecie polecić
Chcę kupić zmywarkę, ale boję sie np. długiego czasu oczekiwania na dostawę
sprzętu i n=innych kwestii.....
Obserwuj wątek
    • kamavxv Re: Internetowe sklepy wysyłkowe AGD 25.02.06, 22:40
      Kupiłam zmywarkę w Domarze, miałam ją po paru dniach z dostawą gratis. Wszystko
      załatwiłam przez e-majl.
      • Gość: kibel Re: Internetowe sklepy wysyłkowe AGD IP: *.flashnet.pl 25.02.06, 23:06
        Potwierdzam DOMAR . Ja co prawda kupiłem u nich TV, ale bardzo dobry kontakt i ceny!
        • Gość: toms151 Re: Internetowe sklepy wysyłkowe AGD IP: *.net / *.skorosze.net 26.02.06, 01:09
          a to ciekawe bo ceny na ich stronach raczej kilkaset zeta wiecej niz w innych
          sklepach internetowych, przynajmniej na zmywarkach boscha...
        • Gość: Gosia Re: Internetowe sklepy wysyłkowe AGD IP: *.chello.pl 27.02.06, 10:48
          Domar - włąsnie przejrzałam stronkę.
          Ale oni mają ceny wyższe (na 2 modele które oglądałam w sklepie na "żywo") niz
          w sklepie (EuroAGD / MediaMarkt).
    • Gość: aaga Re: Internetowe sklepy wysyłkowe AGD IP: *.chello.pl 26.02.06, 10:15
      Kupiłam zmywarkę w Topmarket.Najpierw tam zadzwoniłam i zadałam panu mnóstwo
      nurtujących mnie pytań. Obsługa bardzo miła i kompetentna (przynajmniej ja tak
      trafiłam). Czas dostarczenia był za 6 dni (w tym sob. i niedz.), z opłatą za
      kuriera wyszło taniej niż w sklepie.Przesyłka dotarła co do umówionej godziny.
      Jedyny problem się pojawił przy wtaszczeniu sprzętu do mieszkania, bo to nie
      jest obowiązkiem kuriera.
      Życzę udanych zakupów!
      • Gość: antek Re: Internetowe sklepy wysyłkowe AGD IP: *.acn.waw.pl 26.02.06, 10:45
        to ja tego nie rozumiem-jesli zamawiam cos do domu to chce to odebrac w domu
        pizze tez odbieracie na podworku?
        taki sklep to ja bym kopnal w ...
        ja kupilem w zwyklym stacjonarnym sklepie w cenie jakiej nie bylo w zadnym
        internetowym-sporo tansze -transport-60 km bezplatny i wniesienie do domu z
        ustawieniem na wlasciwym miejscu takze
        a nie bylo to lekkie -lodowka side by side
        skonczcie z tym mitem tanich i przyjaznych sklepow internetowych-tanie i
        przyjazne to sa male elastycznie nastawione do klienta sklepy ,dla ktorych
        pojedynczy klient jest istotny
        • Gość: qqq masz słusznego antek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 11:19
          ja kupujecie w sklepie internetowym i kurier postawi przed wejsciem do domu a
          pózniej jeszcze trzeba zapłacic komus za podłączenie sprzetu do zabudowy
          to czy nie lepiej kupic to wszystko w jednym sklepie :sprzęt wniesienie i
          podłączenie
          nie powinno wyjśc drozej
          no bo niby dlaczego miało by byc drozej?
          czy ci w tych małych sklepach to nie maja internetu zeby porównac ceny?
          a ile razy tak miałem ze okap kupiony samodzielnie (bo miało byc taniej) nie
          pasował wymiarem do mebli?
          dla mni eto ganz-pomada gdzie klient sobie kupi
          ja wtedy biore za podłączenie
          ale co jest jak cos nie pasuje?
          wtedy biore więcej i to klient dostaje po d............
          bo nie dosc ze wydał wiecej to jeszcze zawsze jest coś nie tak
          • Gość: Blondynka Re: masz słusznego antek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 12:23
            Lodówkę bądź mikrofalówkę można chyba samemu podłaczyć prawda? A do wniesienia
            lodówy można poprosić przyjaznego sąsiada lub znajomego, tak?
            • Gość: Blondynka Re: masz słusznego antek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 12:26
              Czy w dzisiejszym świecie naprawde trzeba za wszystko płacić?
    • Gość: the3 Re: Internetowe sklepy wysyłkowe AGD IP: *.wat.edu.pl 27.02.06, 13:03
      Nie piszcie głupstw bo szkoda tego czytać. Podstawa rozeznanie w cenach. Może
      być taniej i w sklepie normalnym i w internetowym zależy ile i czy się to
      opłaca. Po drugie jeżeli wybrałeś sklep internetowy to negocjuj do końca
      wniesienie też, lub podziękuj, wybierz inny sklep. Pełna gama możliwości.
      Koniecznie obejrzyj towar zanim dopełnisz formalności i tu i tu. Jeżeli coś nie
      gra podziękuj. Ponosisz zero ryzyka. Pozdrawiam
      • Gość: jarek Re: Internetowe sklepy wysyłkowe AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:33
        ja sporo juz kupiłem w sklepach internetowych - i jeszcze nie miałem żadnych
        "przygód"..
        opinie o sklepach znajdziecie tu: www.ceneo.pl/Sprzet_AGD
        jest ich z reguły koło 40 o każdym sklepie, pisanych przez tych co już w nich
        kupowali, więc można sobie opinie wyrobić.. ceny tez tam podają
        • Gość: Neron Re: Internetowe sklepy wysyłkowe AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:49
          Kupowałeś może chłodziarko-zamrażarke przez sieć? Jak firmy kurierskie radza
          sobie (obchodzą się)z taką przesyłką?
        • Gość: Neron Re: Internetowe sklepy wysyłkowe AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:52
          Kupowałeś może chłodziarko-zamrażarke przez sieć? Jak firmy kurierskie radza
          sobie (obchodzą się)z taką przesyłką? Jak wiadomo powinna być transportowana w
          pozycji stojącej, itd. Jak już zamówię taki sprzęt przez internet i przywiozą
          mi go to czy mam przy kierowcy rozpakować lodówę i sprawdzić czy chłodzi? Takie
          czynności trwają i jak każdy by tak zaczął sprawdzać to kurier nigdy nie
          wyrobiłby się na umówioną godzinę.
          • Gość: iza Re: Internetowe sklepy wysyłkowe AGD IP: *.eranet.pl 27.02.06, 20:51
            ja kupowałam w Ewabymail. lodówkę przywiózł kurier, transport i wniesienie był
            gratis.
            ja sprawdziłam czy wszystko jest, i pokwitowalam. a próba była parę dni
            póxniej - po zamontowaniu mebli.
            w kazdym razie - kupilam u nich caly sprzet agd (rowniez zmywarkę), i bylo
            zupelnie bez zastzrezen.
            musialam wymienic zlew, bo wybralam za duzy, i to tez poszlo sprawnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka