Dodaj do ulubionych

The best...Lodówki!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:00
Witam...
Jestem na kupnie nowej lodówki.Sama nie wiem na jaka sie zdecydowac...pewnie
nie ja jedna mam ten problem,bo wybor w sklepach wielki a wedlug sprzedawcow
kazda najlepsza.
Prosz pomozcie...wpisujcie swoje zdanie na temat lodowek,podzielcie sie
Waszymi opiniami..moze uda nam sie stworzyc Dobra Liste...a potem moze
stworzymy inne listy najlepszych sprzetow agd.
Obserwuj wątek
    • Gość: miriam Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 17:10
      Ja mam electroluxa, jestem zadowolony barzo. Podobno to lx lodowki i ja sie z
      tym zgadzam.
      • krokus77 Re: The best...Lodówki!!!!!! 09.03.06, 09:10
        Ja też mam Electroluxa ale dręczy mnie jedna rzecz - na tylnej ścianie od
        wewnątrz stale skrapla się i zamarza woda. Co drugi dzień muszę to skrobać. Czy
        to normalne czy z moja lodówką jest coś nie tak?
        • Gość: ja Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: 217.197.74.* 09.03.06, 09:33
          Tego nie trzeba skrobać, bo samo się rozpuszcza. A jeśli się nie rozpuszcza to
          trzeba trochę zmniejszyć mrozenie. Tego problemu nie ma w lodówkach "no frost".
      • Gość: maggie Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.03.06, 14:32
        popieram, popieram!!!
        • Gość: Stefan Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.03.06, 22:15
          Mam też kilka lat chłodziaro - zamrażarkę LIEBHERR Premium, KSD 3142. Jestem
          bardzo zadowolony. Tył na rolkach, można bez trudu odjechać nią od ściany i
          zrobić porządki. Polecam.
    • Gość: ANDY Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: 195.137.246.* 08.03.06, 18:23
      ..ja mam gorenje KIE292 ?? /zabudowa/ 4 lata -OK!!!!
      • Gość: gość Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: 62.29.142.* 08.03.06, 23:13
        Zwróć uwagę na firmę Lebherr.
        Jest to firma która zajmnuje się wyłącznie produkcją sprzętu do chłodzenia.
        Lodówki są bezawaryjne i najcichsze na rynku.
        Sam taką wybrałem. I to był super wybór
        • Gość: Alf Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: 81.15.190.* 09.03.06, 22:58
          No nie takie bezawaryjne było już na forum. Po 1,5 roku rozszczelnienie układu
          chłodniczego i sprzęt na śmietnik. Poza tym wzornictwo z lat sześćdziesiątych.
          • Gość: lech Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: *.lech.kso.pl 10.03.06, 11:19
            Mam Liebherra od 5 lat. Jestem zadowolony. Brak jakichkolwiek usterek. Prawdziwy
            inox a nie jakaś podróba. Polecam.
            • katewalker Re: The best...Lodówki!!!!!! 10.03.06, 12:41
              To ze inne chlodziarki sa okreslane mianem Inox nie oznacza przeciez ze ktos
              probuje wcisnac ze sa ze stali. producenci tak okreslaja wybarwienie. Poza tym
              laminaty sa duzo tansze po to aby dac osoba mniej zamoznym mozliwosc posiadania
              lodowki innej niz biala. Poza przystepna cena laminatow duzy plus to łatwosc
              czyszczenia i szeroka gama szczotkowan jak i odcieni.
              Co do jakosci samych chlodziarek polecalabym bosche, siemensy i wlasnie Liebherra
        • Gość: gosc Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: *.mielec.star.net.pl 07.04.06, 09:16
          po dluzszej lekturze i rozwazaniu roznych mozliwosci takze decyduje sie na
          Liebherra. Sprzedawca potwierdzil slusznosc mojego wyboru, a na dodatek
          stwierdzil, ze jest to mercedes sprzetu chlodniczego dla wtajemniczonych (brak
          reklamy)
    • xadam30 Re: The best...Lodówki!!!!!! 10.03.06, 22:17
      Zwróć uwagę na firmę Vestfrost. 8 lat temu też miałem tego typu dylemat. Jeżdżąc
      dużo po Polsce (nie miałem dostępu do internetu - forum) zauważyłem, że w
      przydrożnych barach królują chłodziarki w/w firmy (a wiadomo, że w takim barze
      jeszcze latem np. napoje wymieniane są non stop i chłodziarka ma co robić). Tym
      się zasugerowałem (zaryzykowałem, bo jeszcze wtedy marki tej wogóle nie znałem i
      chyba do tej pory jest mało znana - wiadomo dominowały bosche itp.), kupiłem
      chłodziarko - zamrażarkę i odpukać do tego czasu bez najmniejszego problemu, bez
      jakiejkolwiek usterki. Naprawdę polecam.
      • Gość: Stefan Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.03.06, 22:21
        W uzupełnieniu mojej poprzedniej wypowiedzi chcę dodać, że LIEBHERR to "gorna
        półka " lodówek.
      • Gość: gospodarz gdzie kupić Vestfrosta?(n/t) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 07:14
    • Gość: peter Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 19:07
      electrolux is the best!!!!!!!1
      • Gość: uzytkownik Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.03.06, 21:43
        Ja mam taka lodowke i bardzo odradzam. Gwizdze piszczy i generalnie pracuje
        bardzo glosno. 38 dB w instrukcji to tylko teoria.
        Autoryzowany serwis do kitu (nie obiektywny) a dzial techniczny Electrolux
        Polska arogancki i wrogo nastawiony do klienta.
        Ja odradzam a wybor nalezy do Was.

• Gość: ania Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.03.06, 14:42
          Mamy od 9 lat lodówkę Vestfrosta i złego słowa na nią nie mogę powiedzieć.
          Polecam.
    • Gość: asia Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:24
      U mnie jest Eletrolux i jestem bardzo zadowolona.
      Mam ją 3 lata, do tej pory zero usterek
      Bardzo dobra rzecz, polecam.
      • lolajna7 Re: The best...Lodówki!!!!!! 04.04.06, 11:05
        A lodówki Amica?albo AEG? Jaką firmę wziąć najlepiej żebym mogła mieć tej samej
        firmy(stoją obok siebie)lodówkę wolnostojącą i piekarnik do zabudowy w inox-ie
        dobre i w rozsądnej cenie?
    • aski68 Re: The best...Lodówki!!!!!! 04.04.06, 22:48
      Ja używam Ardo od 10 lat !!!
      Bez awarii, cichutko chłodzi, dwa agregary-nie ma problemu z odmrażaniem.
      pzdr
      • Gość: chwilowo Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 22:58
        Od niepamiętnych czasów, chyba jakieś 25 lat, albo i dłużej, mam zwykłą lodówkę
        Polar. Działa bez zarzutu.
        • lolajna7 Re: The best...Lodówki!!!!!! 05.04.06, 11:56
          Ale czy są Polary w kolorze inox?
          • Gość: a Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:44
            nie
            • Gość: rsad Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: *.pbks.pl 19.04.06, 13:55
              Są - w kolorze alumunium.
              www.polar.com.pl/i.php?i=25
              rsad
    • Gość: ase Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 14:47
      generalnie moge ci polecic oprócz wyzej wymienionych GORENJE BOSCH SIEMENS. O
      polarze maja różne zdania chociaz ja mam w domu pralke i lodówkę od 8 lat i bez
      awarii na szczęście.
    • berenika-27 Re: The best...Lodówki!!!!!! 06.04.06, 16:52
      polecam samsunga!!! Wprawdzie mam ją dopiero od 3 lat ale ani razu nie mieliśmy
      z nią kłopotu. Nic się nie leje, szron nie osadza się, pracuje cicho. Jest w
      inoxie ale nie widać na niej śladów palców. Polecam

• Gość: gospodarz Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:44
        berenika-27 napisała:

> z nią kłopotu. Nic się nie leje, szron nie osadza się, pracuje cicho. Jest w
        > inoxie
        >ale nie widać na niej śladów palców

To pewnie zasługa czystego sumienia:)

Ja z pewną dozą ostrożności polecam Vestfrosta. Ostrożne bo mamy ja dopiero
        około miesiąca.
        Jest zaprojektowana z glową a przy tym cichutka.

P
        • Gość: Ada Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: *.zax.pl 10.04.06, 18:08
          ja od wrzesnia mam Electroluxa, jestem bardzo zadowolona, gdyz przy otwartej
          kuchni wogóle jej nie słychać
          • kriss_333 Re: The best...Lodówki!!!!!! 10.04.06, 18:56
            a jaki masz model dokladnie?
            • Gość: A Re: The best...Lodówki!!!!!! IP: *.zax.pl 10.04.06, 19:28
              ern 2925
    • buba2000 Re: The best...Lodówki!!!!!! 19.04.06, 21:31
      ja ma lodówke LG GR 332 SF - NO FROST jestem z niej bardzo zadowolona mam ją około 5 lat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka