anbed 26.04.06, 13:12 czy ktoś kupował sprzęt AGD w sklepie internetowym brava? jak jest u nich z realizacja zamówienia i solidnością? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magjug Re: sklep internetowy IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.04.06, 13:23 jeśłi mogę Tobie coś doradzić, to lepiej jest wejść na strone www.ceneo.pl, tam można wyszukac konkretny produkt i zobacyć które sklepy go mają i w jakiej cenie, a przy okazji poczytać opinie klintów tych sklepów. O tym sklepie też na pewno będą. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilia5 Re: sklep internetowy 29.04.06, 18:21 Zgadza się, na początek zawsze najlepiej na jest wejść na strone porównywarki cen. Zgóry masz pewność, ze sklep wywiąze się z umowy, noi i dodatkowo możesz sobie porównać ceny w różnych sklepach. Także polecam ceneo (www.ceneo.pl) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bozka_24 Re: sklep internetowy 30.04.06, 20:47 Firma w której pracuję robiła dosyć duze zakupy sprzetu RTV do sali konferencyjnej i AGD wyposażenia kuchni.Ja tez zdecydowałam sie u nich na zakup pralki.Z realizacją i dostawą bez problemów. Ich stronka www.media-market.pl Odpowiedz Link Zgłoś