Gość: erina1 IP: *.rajskanet.pl 30.04.06, 18:09 Co sądzicie o tych meblach,jestem na etapie poszukiwań,może ktoś poleci gdzie zmówić w Warszawie BRW z solidnym wykonawstwem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a. Re: BRW modern line????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 19:22 Ja aktualnie finalizuje sprawe w salonie TMC w Warszawie (CH Land, stacja metra Służew). Jestem w trakcie montazu mebli - odczucia bardzo pozytywne: opieka nad moim zamowieniem, negocjacje cenowe, wreszcie transport i montaz mebli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona Re: BRW modern line????????????? IP: *.csk.pl 01.05.06, 00:03 Wlaśnie zamontowano mi kuchnię brw z serii modern line, niestety nie w W-wie tylko w Białymstoku więc nie mogę polecić salonu. Kuchni jeszcze nie użytkuję, ale jestem zadowolona z efektu wizualnego i z obsługi. Mebelki b. ładne i z tego co widzę starannie zmontowane, jak długo wytrzymają - zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia111 Re: BRW modern line????????????? 03.05.06, 14:50 Jestem z Białego. Jestem ciekawa jak cenowo wyszła ci kuchnia BRW. Jeśli będziesz mogła to przyślij fotkę i napisz ile Cię kosztowało. No i gdzie zamawiałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
funia771 Re: BRW modern line????????????? 11.05.06, 14:20 Właśnie też zastanawiam się nad kuchnią BRW z tej linii. Wiem, że opinie o BRW są skrajne - jedni są zachwyceni, inni wręcz przeciwnie, że nigdy więcej. Od czego to zależy? Bo przecież BRW aż do takich tanich nie należy (nie mówię o meblach, które robione są masowo, tzn. tzw. sprzedaż od ręki- bez urazy dla nikogo) Czy ktoś już taką kuchnię ma???????? Odpowiedz Link Zgłoś