Dodaj do ulubionych

BRW modern line?????????????

IP: *.rajskanet.pl 30.04.06, 18:09
Co sądzicie o tych meblach,jestem na etapie poszukiwań,może ktoś poleci gdzie zmówić w Warszawie BRW z solidnym wykonawstwem...
Obserwuj wątek
    • Gość: a. Re: BRW modern line????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 19:22
      Ja aktualnie finalizuje sprawe w salonie TMC w Warszawie (CH Land, stacja metra
      Służew). Jestem w trakcie montazu mebli - odczucia bardzo pozytywne: opieka nad
      moim zamowieniem, negocjacje cenowe, wreszcie transport i montaz mebli.

• Gość: zielona Re: BRW modern line????????????? IP: *.csk.pl 01.05.06, 00:03
        Wlaśnie zamontowano mi kuchnię brw z serii modern line, niestety nie w W-wie
        tylko w Białymstoku więc nie mogę polecić salonu. Kuchni jeszcze nie użytkuję,
        ale jestem zadowolona z efektu wizualnego i z obsługi. Mebelki b. ładne i z
        tego co widzę starannie zmontowane, jak długo wytrzymają - zobaczymy.
        • kamelia111 Re: BRW modern line????????????? 03.05.06, 14:50
          Jestem z Białego. Jestem ciekawa jak cenowo wyszła ci kuchnia BRW. Jeśli
          będziesz mogła to przyślij fotkę i napisz ile Cię kosztowało. No i gdzie
          zamawiałaś...
    • funia771 Re: BRW modern line????????????? 11.05.06, 14:20
      Właśnie też zastanawiam się nad kuchnią BRW z tej linii. Wiem, że opinie o BRW
      są skrajne - jedni są zachwyceni, inni wręcz przeciwnie, że nigdy więcej.

Od czego to zależy? Bo przecież BRW aż do takich tanich nie należy (nie mówię o
      meblach, które robione są masowo, tzn. tzw. sprzedaż od ręki- bez urazy dla
      nikogo)

Czy ktoś już taką kuchnię ma????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka