Gość: Marcin IP: *.acn.waw.pl 19.05.06, 13:08 Witam, czy może ktoś kupował meble kuchenne firmy ALNO (de Art)? Salon znajduje się między innymi w Jankach w parku handlowym. Jakie macie odczucia? Byłbym wdzięczny za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
btopolewska Re: kuchnie ALNO 20.05.06, 09:08 witam, ZAPOMNIJ O TEJ FIRMIE!!!!!!!!! ja u nich robilam szafe. spierdzielili (sorry za slowa ale inaczej o nich sie nie da mowic) wszystko (realizacja daleka od projektu np. szuflady mialy byc po 30cm - zrobili 14cm, szafa wewnatrz miala miec 2m a dostalam szafe 2 metrowa ale wliczajac "podloge i sufit" szafy, zle wyliczenia i np prowadnice nie ciagnal takich szuflad jak zaprojektowali i sie nie domykaja) a teraz gdy dzwonie zeby naprawili to facet od razu rozlacza telefon. wiec uciekaj od nich jak najdalej mozesz napisac na privat to opowiem wiecej o nich! istny koszmar! nie wiem jak takie firmy jeszcze funkcjonuja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytacz Re: kuchnie ALNO IP: *.crowley.pl 23.05.06, 07:54 szanowna Pani pisze o Alno czy Dearcie? Bo to nie to samo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: kuchnie ALNO IP: *.acn.waw.pl 23.05.06, 16:18 ano własnie czy ta negatywna opinia tyczy się firmy de art sprzedającej meble kuchenne firmy ALNO? Chodzi mi dokladnie o salon w Jankach w tym pasażu. Odpowiedz Link Zgłoś