Dodaj do ulubionych

Kłopot z tabletkami do zmywarki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 14:47
Mam nową zmywarke Ariston.Dzis wykonywałam pierwsze mycie,skrócony cykl i po
otwarciu zmywarki ozkazło sie,ze czesc tabletki została na dolnym koszu! Nie
wiem czy do skróconego cyklu powinnam dac pol tabletki? Czy moze cos jest nie
tak ze zmywarka. Prosze o pomoc i jakies wskazowki co robic.Dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Krop Re: Kłopot z tabletkami do zmywarki IP: *.europe.hp.net 03.06.06, 15:21
      Najlepsza rada to nie używać tabletek. Rzadko kiedy się cała rozpuści, no chyba
      że dasz program na 70 stopni i 3 godziny "prania". Pomyśl ile tego świństwa
      potem zjesz, ja tabletek nie używam.
    • Gość: rowerek Re: Kłopot z tabletkami do zmywarki IP: *.netcologne.de 03.06.06, 20:14
      Wazne jest, zeby pojemnik na tabletke byl idealnie suchy - zawsze przecieram
      papierowym recznikiem.
    • Gość: 4trg Re: Kłopot z tabletkami do zmywarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 22:28
      Ja stosuję poniższe środki i jest ok!
      www.pollena.pl/robot-tabletki-3w1.htmllub
      www.pollena.pl/robot-tabletki.html
      www.pollena.pl/robot-plyn.html
      www.pollena.pl/robot-sol.html
      • Gość: 4trg Re: Kłopot z tabletkami do zmywarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 22:29
        www.pollena.pl/robot-tabletki-3w1.html
        • Gość: Lenka Re: Kłopot z tabletkami do zmywarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 10:55
          Dzięki za wskazówki.Popróbuję i zobaczę co z tego wyjdzie :)
          • Gość: gosuia czy twoja zmywarka ma funkcję 3w1??? IP: *.chello.pl 04.06.06, 22:33
            j.w. bo jeżli nie, to nie wina tabletek. Tylko zmywarki z funkcją 3w1 są
            przystosowane do uzywania tabletek w niskich temp. i krótkich programach.

Jezli nie masz tej opcji to uzywaj tabletek tylko w dłuższych programach,
            inaczej nie będą sie do końca rozpuszczały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka