igio 07.06.06, 22:30 Czesc Poszukuje do swojej kuchni bleche inox ktora moglbym pokryc czesc sciany Czy znacie jakies miejsca w warszawie lub poza oferujaca taka blache?? help Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emarik Re: blacha INOX - skad wziasc?? 07.06.06, 22:36 Proponuję wziąć ! Wcześniej natomiast udać się do odpowiedniego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
igio Re: blacha INOX - skad wziasc?? 07.06.06, 22:43 Zdaje sie ze nie zrozumiales pytania kolego uwazny... Jesli chodzi o blad, to sory (jestem dyslektykiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: blacha INOX - skad wziasc?? IP: *.e-wro.net.pl 16.06.06, 12:04 nei ma czegos takiego jak dysleksja, to tylko braki w wychowaniu i usprawiedliwianie wychowania bezstresowego "robta co chceta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zola Re: blacha INOX - skad wziasc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 23:22 ikea ma takie panele ścienne Imperative sie nazywaja w róznych rozmiarach www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay? topcategoryId=15576&catalogId=10103&storeId=19&productId=34768&langId=- 27&categoryId=16065&chosenPartNumber=10062158 Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: blacha INOX - skad wziasc?? 08.06.06, 09:40 tak jak juz pisalem na tym forum blacha wyglada pieknie jako panel na scianie, ale przemysl to dobrze stosulac laminat w kolorze inox masz prawie taki sam efekt a nie masz problemu z czyszczeniem a wyczyscic taka blache w kuchni to trudna rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
igio Re: blacha INOX - skad wziasc?? 08.06.06, 22:14 tylko ze pojawia sie odwieczny problem gdzie ja to kupie? Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: blacha INOX - skad wziasc?? 09.06.06, 08:30 ja mialem wszytko razem z kuchnia zalatwione przez wykonawce, ale z tego co wiem to stolarz kupil blache w arkuszu dociol mu ja na wymiar slusarz potem przykleil to na wykonczona plyte tworzac super panel Odpowiedz Link Zgłoś
aghatta1 Re: blacha INOX - skad wziasc?? 09.06.06, 16:36 www.fototapety.com.pl/catalog/index.php?cPath=33_34 Może to Cię zainteresuje? Słyszałam też , że dobrze "wychodzi" płyta pomalowana lakierem samochodowym( najlepiej zrobi to lakiernik) W Ikei są też dostępne takie panele w różnych rozmiarach, zdaje się, że są ze stali nierdzewnej Odpowiedz Link Zgłoś
emarik Re: blacha INOX - skad wziasc?? 12.06.06, 14:44 Miedziana róg Srebrnej /nie mylić ze Stalową/ jeśli jeszcze działają. Odpowiedz Link Zgłoś
pedro44 Re: blacha INOX - skad wziasc?? 12.06.06, 14:52 Ja kupowałem w jakiejś hurtowni na Jana Kazimierza na dalekiej Woli. Diabeł mówił dobranoc i cholernie wielkie arkusze więc był problem transportowy, a potem problem gdzie to pociąć no ale jakoś sobie poradziłem. Niestety nie pamiętam dokładnie adresu, jadąc od centrum to raczej pod koniec Jana Kazimierza, prawie że na wysokości Geanta. Ale zastanów się jeszcze raz nad tą blachą, wygląda to ładnie i ja w sumie jestem zadowolony, ale do utrzymania w czystosci jest koszmarne, w zasadzie przestaliśmy w domu smażyć, bo zanim się komu zachce kotleta to pomyśli ile to jest potem szorowania by blachę znad kuchni doczyścić. A kropki od tłuszczu widać niesamowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
igio Re: blacha INOX - skad wziasc?? 12.06.06, 18:42 Ja chce umiescic ta blache nad okapem az do sufitu nie sadze aby w takim przypadku byl duzy problem :) Szkoda ze takie duze arkusze A cenowo jak wyszlo Pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
pedro44 Re: blacha INOX - skad wziasc?? 13.06.06, 01:19 Ja mam między płytą a okapem. Wygląda ładnie ale brudzi się... Cenowo to były jakieś śmieszne pieniądze, nie pamiętam dokładnie ale za cały arkusz który był bodajże 2.5m na 3 (potrzebne mi było 60cm na 90...) dałem jakieś 50-60zł. Rok temu. Aha, tej blachy były dostępne 3 grubości, ja brałem najcieńszą bo i tak ją przyklejalem na płytę wiórową by wkleić między płytki więc grubość była bez znaczenia. Te grubsze były droższe. I chyba trochę ładniej wyglądały, trochę potem żałowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krop Re: blacha INOX - skad wziasc?? IP: *.europe.hp.net 13.06.06, 13:24 Taki sklep z najróżniejszą blachą jest np przy Płowieckiej, jak się jedzie od centrum to za Ostrobramską, zaraz przed wiaduktem kolejowym po prawej stronie. Ale nic w nim nigdy nie kupowałem, mnie blachę do kuchni też załatwiało studio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aghatta Re: blacha INOX - skad wziasc?? IP: *.wroclaw.mm.pl 14.06.06, 10:16 www.allegro.pl/item110063154_sciana_tylna_stal_szlachetna_18_10.html Odpowiedz Link Zgłoś
igio Re: blacha INOX - skad wziasc?? 14.06.06, 17:56 cos przegieliscie z cena :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aghatta Re: blacha INOX - skad wziasc?? IP: *.wroclaw.mm.pl 15.06.06, 10:05 Wiemy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksa Re: blacha INOX - skad wziasc?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:35 sa w castoramie, bardzo ladne, jest wybor, ale tanie toto nie jest:/ Odpowiedz Link Zgłoś