renia_1965 17.06.06, 16:01 Proszę o radę: czy wygodniej jak jest panel w zmywarce ukryty czy też na zewnątrz? Pozdrawiam, Renata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mic Re: panel zmywarki do zabudowy IP: *.spray.net.pl 17.06.06, 18:58 najmniejszej różnicy nie ma - i tak korzystasz tylko przed włączeniem zmywania. Wyłącznie rzecz gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: panel zmywarki do zabudowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 02:50 Nieprawda. Wyświetlacz z czasem pozostałym do końca zmywania umieszczony na panelu zewnętrznym bardzo się przydaje. Nie kupiłbym w życiu zmywarki 100% zintegrowanej, jedyny argument za taką to to ze jest tańsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: panel zmywarki do zabudowy IP: *.spray.net.pl 18.06.06, 18:53 To właśnie zintegrowane są droższe. A po jaką cholerę mi wyświetlacz na wierzchu? Jeśli chce zobaczyć ile zostało czasu to moge otowrzyc (uchylić) drzwi i zobaczyć na panelu. Odpowiedz Link Zgłoś
monika150 Re: panel zmywarki do zabudowy 18.06.06, 08:54 Przede wszystkim co Tobie bardziej pasuje optycznie w wystroju kuchni? Mnie taki widoczny panel by przeszkadzał i wybrałam zakryty. W użytkowaniu nie ma chyba różnicy, bo taka z zakrytym też sygnalizuje o zakończeniu mycia. Do Mat - chyba odwrotnie - zmywarki z zakrytym panelem są droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: panel zmywarki do zabudowy 18.06.06, 11:11 jeśli masz dzieci, to wybierz panel zakryty - moje lubią majstrować przy przyciskach. aga Odpowiedz Link Zgłoś