Gość: doncia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 07:59 Czy widzieliście ładne płytki do kuchni na ścianę małe i większe podłogowe w kolorze waniliowym? Czy możecie mi cos podopowiedzieć? Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: masz Re: Płytki do kuchni IP: *.kat.3s.pl 27.08.06, 15:34 slowo ladne jest bardzo wzgledne, ale jedna z serii Opoczna ( z dekorami jednokolorowymi dzbanuszki i czajniczki) jest waniliowa. Odpowiedz Link Zgłoś
anita2006 Re: Płytki do kuchni 28.08.06, 21:41 właśnie je kupiłam ( W LER. MERL.)i mam już na ścianie . WYGLĄDAJĄ CUDNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
spodeck Re: Płytki do kuchni 29.08.06, 10:32 Ta kolekcja Opoczna, o której piszesz nazywa się Ałtaj i występuje w kolorze beżowym i żółtym - nie wiem, który bardziej zbliżony jest do koloru wanilii. Płytki owszem ładne, dekorki bardzo fajnie wyglądają pod okapami kuchennymi, które mają oswietlenie halogenowe blisko ściany. Niestety mam niezbyt dobre doświadczenia jeśli chodzi o wymiary tych płytek. Kupowaliśmy płytki w I. gat z tej samej serii a różnice w wymiarach czasem przekraczały 0,5 mm. Niestety same płytki potrafiły być też deko krzywe. Glazurnik też chyba sie nie spodziewał aż takich rozbiezności, bo rozpędził się z układaniem i tak dopiero po jakichś 2,5 m2 zorientował się że coś jest nie halo, więc zdejmował te 2,5 m2 ze ściany (na szczęście na świeżo) po czym przystąpił do sortowania płytek - i tak jakiś 1m2 z 9m2 wyszedł odrzutków. Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
cinnamon_woman Re: Płytki do kuchni 30.08.06, 22:17 problemy z Ałtajem?? dziękuję za informację bo właśnie te płytki kupiliśmy do kuchni i czekają na położenie, będę uważnie je przeglądać przed przyklejeniem. Mam nadzieję ze nie będzie tak źle bo mam ich dość sporo. Te dekory z dzbanuszkami są przepiękne, cały czas sie nimi zachwycam :) Odpowiedz Link Zgłoś
anetajon Re: Płytki do kuchni 28.08.06, 23:10 Ja mam płytki z Tubądzina seria Majolika. Wyglądają przepięknie!!! Mam nawet do odstąpienia 4,5m za połowę ceny, bo za dużo kupiłam. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcia to pisz na konto prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
laura_1 Re: Płytki do kuchni 31.08.06, 09:53 poproszę zdjęcia płytek na laura_1@tlen.pl dziękuje Monika Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: Płytki do kuchni 29.08.06, 11:24 jeżeli chodzi ci o plytki gladkie, w "czystym" kolorze, to szczerze polecam Lasserbergera (u mnie do kupienia w komforcie np). maja matowe i z polyskiem, duży wybór kolorów, rózne rozmiary :) link: www.hob.cz/cz/produkty/objektova_keramika/architect/40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doncia Re: Płytki do kuchni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:09 Dzięki, poszukam w sklepach, muszę zobaczyć na żywo... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Płytki do kuchni 30.08.06, 22:46 ja też szukam ładnych płytek, dzięki za podpowiedź :) właśnie obejrzałam przed chwilą na stronie firmowej opoczna płytki Ałtaj, jak dla mnie są super, ile kosztuje metr tych płytek ? Odpowiedz Link Zgłoś