Gość: joanna IP: 217.153.54.* 14.09.06, 08:46 Hej, Właśnie robią mi łazienkę.Mam płytki Victoria Paradyża i przy cięciu boki płytek odpryskują, robia się takie poszarpane. Co mam zrobić?Czy to wina płytek, czy fachowców? Pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: laburka Re: płytki IP: *.dialog.net.pl 14.09.06, 09:04 Myśle ze nieodpowiedniego sprzetu . Odpowiedz Link Zgłoś
tonkinn Re: płytki 15.09.06, 22:37 Witam problem może dotyczyc materiału z którego jest zrobiona lazura[ciełem taki szajs z Hiszpani miał 3mm grubości] i na maszynie wodnej z bardzo dobrą tarczą nie udało sie uciąc bez odprysków[poszarpań]Problem moze tez dotyczyc płacy za wykonaną prace więc chłopaki sie nie przykładają do tego co robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela 1 Re: płytki IP: *.petrus.com.pl 17.09.06, 09:10 ciete krawedzie plytek powinno się szlifować piaskowcem i kazdy kto ma trochę pojecia o kladzeniu plytek powinien to wiedzieć .Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: płytki IP: *.crowley.pl 11.11.06, 14:17 czy mógłbyś polecić kogoś kto w opisany przez Ciebie sposób kładzie płytki? odpowiedź ewentualnie na slow@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś