Gość: marta IP: *.aster.pl 21.09.06, 19:04 Jesli ktos juz byl tak beznadziejny i skasowal moj watek o okapie naroznym niech chociaz napisze pare slow DLACZEGO??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk Re: kasowanie watku 21.09.06, 19:29 Popatrz jaki napis wisi na górze tego forum: O sprzętach kuchennych dyskutujemy na forum Wyposażenie kuchni Okap - o ile mnie pamięć nie myli - to sprzęt kuchenny. Tam szukaj wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 19:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: kasowanie watku IP: *.aster.pl 21.09.06, 20:31 Dzieki za naprowadzenie i przekierowanie, choc o tym czy jest to zly temat do forum kuchnie i lazienki mozna dyskutowac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania z Łodzi Re: kasowanie watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 20:51 zapewne byłby to dobry temat to to forum, gdyby nie było forum, na które przekierowano wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor ciekawe co sie modowi nie podobało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 08:21 ciekawe co sie modowi nie podobało ze wyciał moj text tak ostentacyjnie ze zostawił te fulki czy nie podobało m sie ze powiedziałem ze toleruje złodziei praw autorskich na forum ? czy to ze toleruje spam o dziadostwie jakim jest BRW? czy to ze spi i jak sie obudzi to kasuje co mu sie nawinie? ciekawe co mu nie pasi?? Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: ciekawe co sie modowi nie podobało? 28.09.06, 14:25 Tylko że na wyposażeniu ciężko się doczekać odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re: kasowanie watku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 20:40 A pralki gdzie umieścisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: kasowanie watku 04.10.06, 10:49 to ja jeszcze dołożę zmywarki, piekarniki i różne takie. No chyba, że to nie jest wyposażenie kuchni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor brawo Piotrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 07:59 mam nadzieję ze jest to pytanie retoryczne i nie czekasz na odpowiedz od moderatora tego forum możesz się spodziewac prędzej że pierdyknie w kalendaz przez sen niz da logiczna odpowiedz ciekawe dlaczego o pralkach mamy rozmawiac na froum sprzety kuchenne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: brawo Piotrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 08:00 sory na forum wyposażenie kuchni tak miało byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re: brawo Piotrek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:48 To że pralka może być wyposażeniem kuchni to mnie specjlnie nie dziwi. Ale kompletnie nie mogę pojąć dlaczego "Wyposażenie kuchni" wepchnięto między przepisy, wino, diety itp. Tym bardziej jest to dla mnie nielogiczne, że przecież podtytuł forum "Kuchnie i łazienki" brzmi "urządzamy swoje kuchnie i łazienki", ot co. Pietrek Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: brawo Piotrek 04.10.06, 20:09 To rzeczywiście ciekawe pytanie :) Zadaj je mailem na forum@agora.pl, pracownicy portalu być może zmienią kategorię. A swoją drogą o pralkach na Wyposażeniu Kuchni dosyć rzadko się rozmawia. Pralki zostały u nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re: brawo Piotrek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 21:08 jk napisał: > To rzeczywiście ciekawe pytanie :) > Zadaj je mailem na forum@agora.pl, pracownicy portalu być może zmienią kategori > ę. > Nie omieszkam > A swoją drogą o pralkach na Wyposażeniu Kuchni dosyć rzadko się rozmawia. Pralk > i > zostały u nas :) > Fakt, pralka w kuchni to u nas wciąż rzadka rzadkość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re: brawo Piotrek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:30 jk napisał: > To rzeczywiście ciekawe pytanie :) > Zadaj je mailem na forum@agora.pl, pracownicy portalu być może zmienią kategori > ę. > Zgłosiłem tam moje wątpliwości co do rozmieszczenia wątków ale zostałem olany. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: brawo Piotrek 15.10.06, 22:34 Tzn. co? Nikt ci nie odpowiedział? Prześlij do mnie tego maila, ok? Odpowiedz Link Zgłoś