hala04 27.09.06, 10:05 Witam, czy ktoś ma doświadczenie w użytkowaniu, kupowaniu mebli kuchennych z Gazdonina (kuj.-pom.)? Jestem na etapie poszukiwania nowoczesnych mebli kuchennych. Czekam na info. dzięki i pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mafilka Re: Meble kuchenne Gazdonin 27.09.06, 17:08 Gozdanin chyba? Są drodzy niestety i sztampowi bardzo. Poza tym robią tak jak BRW czyli meble z maszyny, jeśli masz jakieś "nietypy" to nic z tego, chyba że masz też dużo kasy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hala04 Re: Meble kuchenne Gazdonin 03.10.06, 09:42 Jasne chodzi o Gozdanin. Nie wiem dokładnie o co chodzi z meblami z maszyny, ale wydaje mi się że wszyscy do tego używają maszyn. Mafilka: twoja opinia o Gozdaninie jest niezbyt optymistyczna. Zasatanawiam się też nad mablobukiem. Niedługo będę musiała podjąć ostateczną decyzję. Kurczę, proszę o więcej opinii w celu mojego właściwego wyboru mebli kuchennych! dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: Meble kuchenne Gazdonin 04.10.06, 10:53 Meblobuk robi fajne meble i fajne projekty, no i drogi jest jak smok. A meble z maszyny, to po prostu takie bardzo standardowe wymiarowo. Czyli jak zachcesz sobie szafki wiszące głębokości 40 cm a nie standardowych 30 cm, to słono do tego dopłacisz i nasłuchasz się masy marudzenia. Dlatego z nich zrezygnowaliśmy, a mebelki robi nam małe studio kuchenne, dla którego nie było większych problemów :-) Odpowiedz Link Zgłoś