Gość: kuchniomaniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:23 jaki kupić impregnat do fug żeby zabezpieczał przed brudzeniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodka1212 Re: impregnat do fug - jaki???????????? 27.09.06, 18:57 Tez mam w planie kupic. Podobno w Castoramie jest HB (???)-nie wiem czy dobrze zapamietalam nazwe, musze sie jeszcze dopytac. Odradzano mi stanowczo Atlas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszka Re: impregnat do fug - jaki???????????? IP: *.hutakatowice.com.pl 28.09.06, 13:17 Hagesan, o ile dobrze pamiętam. Trzydzieści parę złotych. Ponieważ nie używałam więc nie wiem czy jest wart tej ceny. Mówią, że dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: impregnat do fug - jaki???????????? 30.09.06, 12:28 jestem zwolenniczką HG, wprawdzie impregnatu jeszcze nie używalam, ale kupilam dwa inne produkty i naprawde sa warte swojej ceny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
d95 Re: impregnat do fug - jaki???????????? 03.10.06, 02:30 czy ten srodek dodaje sie do fugi??? czy dopiero po polozeniu fugi i wyschnieciu jej trzeba ja przemalowac tym srodkiem??? Odpowiedz Link Zgłoś