viola2 05.01.07, 09:49 hej, zauwazylam, ze niewiele osob robi polke pod lustrem z kafelek tylko jakies inne macie albo wcale. Czy polki z kafelek nie sa trendy ? <rotfl> pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreatywni Re: polka pod lustrem 05.01.07, 13:48 Ja nad umywalką mam lustro do samej umywalki więc półki nie mam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: polka pod lustrem 05.01.07, 23:16 musisz miec przechlapane, tzn... pochlapane hihihi pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewaktw Re: polka pod lustrem 05.01.07, 15:03 Pewnie co komu pasuje. :-) Ja mam półkę z egzotycznego drewna - jest na całej długości "murka", na którym wisi umywalka. Identyczna półka wieńczy murek nad WC. Z tego samego drewna mam zrobione dwie szafki w łazience, więc super się to komponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzik Re: polka pod lustrem IP: *.icpnet.pl 11.01.07, 13:31 Ja będę miała półkę za którą schowane będą rury, będzie obłożona kafelkami. Nie wiem czy to modne czy nie, po prostu tak robię i już. Chciałam za to jeszcze drugą półkę nad lustrem aby poukładać na niej kosze wiklinowe z różnymi drobiazgami. Zrezygnowałam z niej bo to wielka płyta, musiałam położyć sufit podwieszany (bo ten w naturze był okropny) i zostaje mało miejsca. Bałam się że przytłoczę i tak maleńką łazienkę (2,6m2). Chociaż kto wie, zobaczymy jak już będzie sufit i kafelki położone. Może wtedy zrobię z drewna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: polka pod lustrem IP: *.icpnet.pl 15.01.07, 20:37 Nie zrobiłam pólki i jestem bardzo zadowolona!Lustro mam przyklejone na beton ,wokoło kafle.Jest mi łatwiej utrzymac czystość ,tafle lustra przecieram jednym ruchem skórką.WolaŁam większe lustro niz półke. Odpowiedz Link Zgłoś