Dodaj do ulubionych

Łazienki Chobot

18.01.07, 10:40
Dużo na tym forum mówi się o firmie Chobot jako wykonawcy kuchni. Jednak na
ich stronie zauważyłam że projektują oni również i wykonują meble łazienkowe.
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tej dziedzinie? Jak wyglądają ceny?
Obserwuj wątek
    • Gość: Madzia Re: Łazienki Chobot IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.07, 10:12
      Mam z Chobotu cala zabudowe, tzn. kuchnie, lazienke i biblioteke... ceny nie
      byly niskie (nie pamietam dokladnie ile mogla kosztowac sama lazienka), ale w
      ogole bylam bardzo zadowolona - wszystko zamowilam u jednym miejscu, a projekt
      wnetrz okazal sie naprawde sensowny.
      • mirah Re: Łazienki Chobot 19.01.07, 13:47
        Dziękuję za odpowiedź. A ile kosztowała Cię w takim razie cała zabudowa,
        oczywiście jeżeli mogę zapytać... Czy mogłabyś wysłać jakieś zdjęcia na maila
        gazetowego?
      • Gość: złota rybka Re: Łazienki Chobot IP: *.jmdi.pl 16.04.07, 12:17
        witam Madziu, ja też zastanawiam się nad meblami z chobotu - też kuchnia
        angielska, drzwi oraz szafy - jak możesz dać więcej informacji nt. twojej
        realizacji, to chętnie skorzystam ;). A który projektant zajmował się twoją
        realizacją?
        pozdrawiam
        • Gość: Nika_25 Re: Łazienki Chobot IP: *.aster.pl 17.04.07, 10:59
          Właśnie, ciekawa jeste,m z jakim projektantem współpracowałaś. Ja byłam u nich.
          Zostawiłam wstępny projekt do wyceny. Ale pan z którym rozmawiałam jakoś
          dziwnie patrzył na moje "wymysły" (a niewiadomo czego nie wymyślałam). Liczyłam
          na jakąs pomoc fachową w kwestii projektu (oni maja doświadczenie), ale... To
          dopiero chyba poo wstępnej wycenie jeśli się zdecydujemy tam realizowac
          zamówienie. Zastanawiałam się też nad łazienką... Kuszące oferty mają i raczej
          chyba dobre opinie.
          Jak wyglądała wsopółpraca z nimi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka