kaatkaa 19.01.07, 14:51 możecie coś na ten temat powiedzieć, ktoś może ma kuchnie z tego sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazzy_b Re: jakość kuchni z conforamy 20.01.07, 07:12 Jaka cena taka jakość.Radzę poszukać profesjonalnego studia kuchennego. Odpowiedz Link Zgłoś
agatasto Re: jakość kuchni z conforamy 20.01.07, 09:32 czego się spodziewasz po meblach za 1500zł??? Odpowiedz Link Zgłoś
anatola_k Re: jakość kuchni z conforamy 20.01.07, 09:38 Przeciętne meble,przeciętna jakość,przeciętne wzory,nieprzeciętna cena. Jak masz mało pieniędzy możesz ryzykować.Zacznij oszczędzać i za trzy lata wymień na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: jakość kuchni z conforamy IP: *.aster.pl 21.01.07, 14:08 Niektóre posty zadziwiają mnie. Super rady - zacznij oszczędzać, czego spodziewasz się po meblach za 1500 zł... Czy w poście rozpoczynającym wątek była mowa o statusie finansowym autorki? Skąd więc te zalecenia co do oszczędzania i do tego przez 3 lata? Poza tym w conforamie są także droższe meble, z systemów brw i forte... Odpowiedz Link Zgłoś
pokolenie48 Re: jakość kuchni z conforamy 21.01.07, 15:52 Meble z FORTE to system FORMIX do wyboru 7 frontów,szafki bardzo płytkie,korpusy z cienkiej płyty,tandetnie wykończone krawędzie jak na cenę,na moja kuchnię ok 7 m2 potrzeba ok.6 tys. Meble z BRW w tym standarcie jeszcze drożej wyszło z montażem ok.6.800. Po długich poszukiwaniach trafiłem na meble kuchenne o dużo wyzszym poziomie wykonania szafek.Szuflady mają metalowe boki,Szafki głebsze o prawie 10 cm , z grubszej płyty i krawędzie wykończone PCV.Projekt zrobiony na podstawie katalogu ponad 500 szafek.Mogłem wybrać wysokość szafek między 85-90 cm.I tak dalej....Meble kosztowały mnie 7.246 zł z montażem. Jakość w stosunku do mebli w Conforamie to niebo a ziemia. Mają racje ci,którzy odradzają tak poważne zakupy w supermarkecie.Robiąc remont kuchni lub ją urządzając zawsze wydaje sie spore pieniądze i robi sie to na lata.Conforama jest dobra do obejrzenia w niej ekspozycji jeśli nie ma się wyobraźni,ale naprawde można znaleźć w tych cenach lepsze meble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta pokolenie!Re: jakość kuchni z conforamy IP: *.chello.pl 23.01.07, 23:50 Meble z FORTE to system FORMIX do wyboru 7 frontów,szafki bardzo płytkie,korpusy z cienkiej płyty,tandetnie wykończone krawędzie jak na cenę,na moja kuchnię ok 7 m2 potrzeba ok.6 tys. -ahahaha dokladnie to samo z forte kupisz w jakiejs castoramie za 4 tys. Jakość w stosunku > do mebli w Conforamie to niebo a ziemia. - a na czym polega ta roznica? Odpowiedz Link Zgłoś
pokolenie48 pokolenie!Re: jakość kuchni z conforamy 25.01.07, 07:45 Gość portalu: aneta napisał(a): > -ahahaha dokladnie to samo z forte kupisz w jakiejs castoramie za 4 tys. > > Jakość w stosunku > > do mebli w Conforamie to niebo a ziemia. > - a na czym polega ta roznica? W obu tych supermartetach meble FORMIX wg tego samego zestawienia kosztowały tyle samo.Różnica nie przekroczyła 50 zł, więc nie pisz bzdur. A o różnicach poczytaj w moim poście,to nie będziesz zadawać głupich pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
kaatkaa Re: jakość kuchni z conforamy 22.01.07, 08:07 jak już zuważyła warszawianka nie pisałam o zasobności swojego portfela, ot takie oto pytanie z ciekawości gdyż wszechwiedząca nie jestem i pytać lubię:) nie mam zamiaru kupić kuchni z najwyższej półki bo taka mogłaby postać u mnie sporo latek i co jak juz na nią patrzeć nie będe mogła;) a poza tym nie stać mnie. Prawdopodobnie zrobi mi ją stolarz za 1000 zł/mb. Dziekuję za wszystkie odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: jakość kuchni z conforamy IP: *.subscribers.sferia.net 12.04.07, 15:59 Bardzo prosta odpowiedź. Jakośc tej kuchni jest taka jak jej cena. Teraz już wszystko wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kingachmielewska Re: jakość kuchni z conforamy 27.06.07, 20:39 hhmm to zastanawiam się czemu w conforamie np są meble Forte (przecież mają dobrą jakość) cena zestawu jaki mnie interesował wynosił 3700 tyle samo co w innych sklepach(nie marketach), skoro produkuje je ta sama firma Forte (co niby w innym sklepie) to czemu maja mieć niby kiepską jakość ??? Odpowiedz Link Zgłoś