Dodaj do ulubionych

jakość kuchni z conforamy

19.01.07, 14:51
możecie coś na ten temat powiedzieć, ktoś może ma kuchnie z tego sklepu?
Obserwuj wątek
    • crazzy_b Re: jakość kuchni z conforamy 20.01.07, 07:12
      Jaka cena taka jakość.Radzę poszukać profesjonalnego studia kuchennego.
    • agatasto Re: jakość kuchni z conforamy 20.01.07, 09:32
      czego się spodziewasz po meblach za 1500zł???
    • anatola_k Re: jakość kuchni z conforamy 20.01.07, 09:38
      Przeciętne meble,przeciętna jakość,przeciętne wzory,nieprzeciętna cena.
      Jak masz mało pieniędzy możesz ryzykować.Zacznij oszczędzać i za trzy lata
      wymień na lepsze.
      • Gość: warszawianka Re: jakość kuchni z conforamy IP: *.aster.pl 21.01.07, 14:08
        Niektóre posty zadziwiają mnie. Super rady - zacznij oszczędzać, czego
        spodziewasz się po meblach za 1500 zł... Czy w poście rozpoczynającym wątek
        była mowa o statusie finansowym autorki? Skąd więc te zalecenia co do
        oszczędzania i do tego przez 3 lata? Poza tym w conforamie są także droższe
        meble, z systemów brw i forte...
        • pokolenie48 Re: jakość kuchni z conforamy 21.01.07, 15:52
          Meble z FORTE to system FORMIX do wyboru 7 frontów,szafki bardzo płytkie,korpusy
          z cienkiej płyty,tandetnie wykończone krawędzie jak na cenę,na moja kuchnię ok 7
          m2 potrzeba ok.6 tys. Meble z BRW w tym standarcie jeszcze drożej wyszło z
          montażem ok.6.800. Po długich poszukiwaniach trafiłem na meble kuchenne o dużo
          wyzszym poziomie wykonania szafek.Szuflady mają metalowe boki,Szafki głebsze o
          prawie 10 cm , z grubszej płyty i krawędzie wykończone PCV.Projekt zrobiony na
          podstawie katalogu ponad 500 szafek.Mogłem wybrać wysokość szafek między 85-90
          cm.I tak dalej....Meble kosztowały mnie 7.246 zł z montażem. Jakość w stosunku
          do mebli w Conforamie to niebo a ziemia.
          Mają racje ci,którzy odradzają tak poważne zakupy w supermarkecie.Robiąc remont
          kuchni lub ją urządzając zawsze wydaje sie spore pieniądze i robi sie to na
          lata.Conforama jest dobra do obejrzenia w niej ekspozycji jeśli nie ma się
          wyobraźni,ale naprawde można znaleźć w tych cenach lepsze meble.
          • Gość: aneta pokolenie!Re: jakość kuchni z conforamy IP: *.chello.pl 23.01.07, 23:50
            Meble z FORTE to system FORMIX do wyboru 7 frontów,szafki bardzo płytkie,korpusy
            z cienkiej płyty,tandetnie wykończone krawędzie jak na cenę,na moja kuchnię ok 7
            m2 potrzeba ok.6 tys.
            -ahahaha dokladnie to samo z forte kupisz w jakiejs castoramie za 4 tys.

Jakość w stosunku
            > do mebli w Conforamie to niebo a ziemia.
            - a na czym polega ta roznica?
            • pokolenie48 pokolenie!Re: jakość kuchni z conforamy 25.01.07, 07:45
              Gość portalu: aneta napisał(a):

> -ahahaha dokladnie to samo z forte kupisz w jakiejs castoramie za 4 tys.
              >
              > Jakość w stosunku
              > > do mebli w Conforamie to niebo a ziemia.
              > - a na czym polega ta roznica?

W obu tych supermartetach meble FORMIX wg tego samego zestawienia kosztowały
              tyle samo.Różnica nie przekroczyła 50 zł, więc nie pisz bzdur.
              A o różnicach poczytaj w moim poście,to nie będziesz zadawać głupich pytań.
    • kaatkaa Re: jakość kuchni z conforamy 22.01.07, 08:07
      jak już zuważyła warszawianka nie pisałam o zasobności swojego portfela, ot
      takie oto pytanie z ciekawości gdyż wszechwiedząca nie jestem i pytać lubię:)
      nie mam zamiaru kupić kuchni z najwyższej półki bo taka mogłaby postać u mnie
      sporo latek i co jak juz na nią patrzeć nie będe mogła;) a poza tym nie stać
      mnie. Prawdopodobnie zrobi mi ją stolarz za 1000 zł/mb. Dziekuję za wszystkie
      odpowiedzi:)
    • Gość: Agusia Re: jakość kuchni z conforamy IP: *.subscribers.sferia.net 12.04.07, 15:59
      Bardzo prosta odpowiedź. Jakośc tej kuchni jest taka jak jej cena. Teraz już wszystko wiesz.
      • kingachmielewska Re: jakość kuchni z conforamy 27.06.07, 20:39
        hhmm to zastanawiam się czemu w conforamie np są meble Forte (przecież mają
        dobrą jakość) cena zestawu jaki mnie interesował wynosił 3700 tyle samo co w
        innych sklepach(nie marketach), skoro produkuje je ta sama firma Forte (co niby
        w innym sklepie) to czemu maja mieć niby kiepską jakość ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka