grajdziak 04.03.07, 12:25 Szukam mebli kuchennych, sprawdzonych przez was. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeman20 Re: Meble kuchenne Warszawa 04.03.07, 19:18 jeśli szukasz bardzo dobrej firmy to zobacz na stronie www.kondor.net.pl/ meble bezkonkurencyjne jakościowo najwyższa półka Odpowiedz Link Zgłoś
mala-gosiaa Re: Meble kuchenne Warszawa 04.03.07, 20:54 polecam stolarzy naprawde znają sie na rzeczy tel 697-855-798 Odpowiedz Link Zgłoś
zeman20 Re: Meble kuchenne Warszawa 05.03.07, 09:57 mala-gosiaa napisała: > polecam stolarzy naprawde znają sie na rzeczy a jak myślisz ,kto robi meble w kondorze ? ci z hydraulków ,którzy nie zdazyli wyjachac na zachód? firma zatrudnia najwyzszej klasy fachowców co zreszta widac na realizacjach na stronie internetowej resztę mozna zobaczyc na ekspozycjach w największych centrach meblowych Odpowiedz Link Zgłoś
mala-gosiaa Re: Meble kuchenne Warszawa 05.03.07, 18:03 zeman20 napisał: > a jak myślisz ,kto robi meble w kondorze ? > ci z hydraulków ,którzy nie zdazyli wyjachac na zachód? > > firma zatrudnia najwyzszej klasy fachowców co zreszta widac na realizacjach na > stronie internetowej > resztę mozna zobaczyc na ekspozycjach w największych centrach meblowych nie mam pojęcia czy w tym kondorze pracują hydraulicy - być może.Ja podałam namiary na ludzi którzy robiliu mnie wszystkie meble i napewno zdecydowanie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieso Re: Meble kuchenne Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 12:42 jak mówi przysłowie tanie mięso - psy jadają jak kupujesz sobei wszystko z wyprzedazy i z uzywanych to dlaczego meble miały by byc inaczej tez tanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmnik Re: Meble kuchenne Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 10:17 i taki669592446, projektują,wyceniają, robią, sprzątają po sobie i dają gwarancje i tak już od 20 lat (tak mówią ::)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Meble kuchenne Warszawa IP: 217.17.45.* 07.03.07, 13:09 Ja polecam stolarzy, ktorzy u mnie robili meble w mieszkaniu. Wykonanie solidne, terminy "normalne" bez zbednego oczekiwania, ceny zdecydowanie nizsze od tych, ktore proponuja w salonach, studiach i innych (sieciowych) firmach. 607975577 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanio znowy tanie meble? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 06:59 moze warto powiedziec gdzie kupić tania kiełbase ? nie kazdy szuka byle czego ludzie którzy kpuja takie drogie mieszkania ,moze nie chca ich wyposazac w byle jakie meble ? czy ktos o tym pomyslał? Odpowiedz Link Zgłoś
dosaf Re: znowy tanie meble? 08.03.07, 10:39 hehhh... to ze ludzie kupiuja drogie mieszkania to juz kwestia tego, ze kazdy musi gdzies mieszkac. Mało jest ludzi którzy kupuja mieszkania za gotówkę, większość żyłuje sie na kredyt, a takich raczej średnio stac na kolejny kredyt na kuchnie za 30 kilka tyś... wiec te tel do stolarzy sa jak najbardziej uzasadnione:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2040 Re: znowy tanie meble? 09.03.07, 21:11 polecam w warszawie PROHOME w centrum meblowym na ul. towarowej. wczoraj montowali moja kuchnie i jestem szczesliwa. wydalam sporo pieniedzy, ale chcialam jakosc i wyglad, wiec odrzucilam wiele firm, ktore robia podobne kuchnie. narysuj kuchnie jaka chcesz miec i powysylaj mailem swoj projekt lub sie przejdz po salonach i niech ci wszyscy zrobia wycene tego samego "rysunku" i wtedy decyzja bedzie dosyc prosta. nalezy tez zwrocic uwage na to, czy ktos proponuje jakies alternatywne rozwiazania. ja jestem zadowolona od samego poczatku. to byla jedyna firma, ktora mi pozwolila zaoszczedzic, to znaczy byli z mojego "rysunku" jedni z najdrozszych, ale poprzed perfekcyjna porade udalo mi sie zaoszczedzic sporo pieniedzy. a moja kuchnia (20m2)wraz z sprzetem kosztowala 26.000pln. sporo, ale warto, bo przeciez to na lata. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Meble kuchenne Warszawa IP: *.crowley.pl 21.03.07, 11:05 Proponuję zamówić u stolarza to wykonuje meble kuchenne i pokojowe na wymiar, z projektem. Tak jak ja to zrobiłam. Polecam go - Warszawa tel. do niego 0603-193-555. Odpowiedz Link Zgłoś