Gość: cici IP: 195.117.255.* 10.05.07, 10:49 Czy ktoś z Was moze polecić renowatora wanien z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: renowacja wanny IP: *.magma-net.pl 10.05.07, 11:13 szkoda pieniędzy i czasu po krótkim czasie jest jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszka Re: renowacja wanny IP: *.hutakatowice.com.pl 11.05.07, 14:13 To może jakieś inne rozwiązanie? Bo jak już zabudowałam wannę na amen to się robi problem ciut poważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: renowacja wanny IP: *.akron.net.pl 11.05.07, 15:49 Odradzam renowację.Ja zdecydowałam się na to we wrześniu ub.r. i żałuję. Po 5 miesiącach jest gorzej niż było,farba zaczęła się łuszczyć. A najlepsze w tym wszystkim jest to,że otrzymałam gwarancję 2 lata na wykonaną robotę.Gdy farba zaczęła złazić zadzwoniłam do wykonawcy/który przed robotą zapewniał,że firma jest solidna/niestety nr telefonu kom. nie odpowiada,wysłałam list polecony i też bez skutku. Jestem z Wrocławia i tych, którzy szukają takiego fachowca odradzam firmę VAN-LUX , której przedstawicielem jest pan Paweł Tomasik. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa firma podająca nr komórki 16.05.07, 20:14 i 5-letnią gwarancję pewnie szuka jelenia daruj sobie takie metody. Taniej wyniesie Cię kupno nowej wanny. Nie mówiąc, że pomysł obudowania starej był (przy koszcie remontu) nieco "niehigieniczny" Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: renowacja wanny 31.05.13, 21:59 Wymiana wanny nie jest ani wielkim problemem ani wielkim kosztem a przynajmniej spokój na kilkanaście lat albo i więcej. Odpowiedz Link Zgłoś