Dodaj do ulubionych

CENEO.dziwna sprawa

IP: 217.144.243.* 02.07.07, 12:51
Myslac,ze ceneo jest strona obiektywna i pomocna w poszukiwaniu dobrego
sklepu,wybralem jeden z nich(same cukierkowe opinie),Kati-kati(wyposarzenie
lazienek..)Niestety w moim przypadku i jak sie okazalo rowniez innych byl to
niewypal.Ostatnio dodalem na ceneo swoja negatywna opinie na temat tegoz
sklepu.Opinia sie nie ukazala.Mimo ,ze w miedzy czasie pojawialy sie wciaz
nowe opinie na temat w/w firmy,ociekajace lukrem oczywiscie.Moj znajomy
rowniez sie przejechal na firmie kati-kati i rowniez umiescil opinie
negatywna,jak mozna sie domyslec opinia nie ukazala sie.
Pisalem w tej sprawie do ceneo,i otrzymalem jakis lakoniczny belkot
swiadczacy o niczym...
Zastanawiam sie czy zle opinie sa odsiewane przez ceneo dotyczace kazdego
sklepu czy tylko wybranych..?!
Obserwuj wątek
    • Gość: suspicious Re: CENEO.dziwna sprawa IP: *.schokokeks.org 03.07.07, 19:46
      Zgadzam się że na ceneo dzieją się dziwne rzeczy. Zresztą przed chwilą czytałem
      gdzieś na forum gazety o tym- że na przykład produkty niektórych sklepów nie
      ukazują się w porównywarce, nawet jeśli firma teoretycznie jest na serwisie.
      Konkretnie wypowiedzi dotyczyły produktów hoopli, które mimo że tańsze, nie
      wyświetlały się w serwisie. Mam identyczne doświadczenie, że sprawdzałem jakąś
      cenę na hoopli, a potem na ceneo- i mimo że na hoopli była najtańsza, na ceneo
      nie wyświetlała się wcale. Może ceneo uprawia jakąś własną politykę, i jedne
      sklepy lubi, a inne mniej?
      • Gość: zakaua Re: CENEO.dziwna sprawa IP: *.aof.su 03.07.07, 20:43
        Z tymi opiniami to różnie bywa, może na przykład w wypowiedzi były wulgaryzmy.
        Ale to że tańsze produkty się nie wyświetlają na liście rzeczywiście wydaje się
        podejrzane, bo trudno mówić w takim wypadku o przypadku (niezły rym, co? :D ).
        • Gość: yoyo Re: CENEO.dziwna sprawa IP: 217.144.243.* 05.07.07, 15:33
          ..w mojej opinie nie bylo zadnych wulgaryzmow.Kobieta z ceneo napisala mi abym
          ponownie wpisal swoja opinie podajac numer zamowienia dla ,jak to ujela
          zweryfikowania.Oczywiscie,ze to zrobilem i co??Opinia sie nie ukazala.
          Tak wiec daje mi to prawo do ostrzeganiem sugerowania sie opiniami w ceneo!!!!
          Uwaga rowniez na sklep kati-kati(wszystko do lazienek..)
    • Gość: bez_emocji Re: CENEO.dziwna sprawa IP: 204.13.236.* 03.07.07, 19:57
      To chyba zasada każdego takiego serwisu- że niewiarygodnych opinii negatywnych
      się nie zamieszcza, żeby jakiś świrujący dzieciak nie rozwalał uczciwych firm.
      • Gość: geronimo Re: CENEO.dziwna sprawa IP: *.foebud.org 03.07.07, 20:07
        No tak, pytanie tylko dlaczego niektóre niewiarygodne negatywne opinie się
        ukazują, a inne wcale.
        • Gość: jaroslaw_kaczynski Re: CENEO.dziwna sprawa IP: *.4web.pl 03.07.07, 20:37
          Tak jasne- to s_p_i_s_e_k i szara sieć. Ludzie, wyluzujcie trochę!
          • Gość: szok Re: CENEO.dziwna sprawa IP: *.griv.nl 03.07.07, 20:41
            Skandal!
    • Gość: kaszka Re: CENEO.dziwna sprawa IP: 217.97.165.* 06.07.07, 07:14
      A co było nie tak z tym kati-kati? Też chciałam tam kupować.
      • Gość: yoyo Re: CENEO.dziwna sprawa IP: 217.144.243.* 06.07.07, 08:59
        W ich katalogu sa fotografie produktow,ktore moga byc zupelnie czyms
        innym.Oczywiscie niema zadnej info o tym,ze towar ktory widzisz na ich fotkach
        moze byc zupelnie czyms innym!!
        Zamowilem baterie,przyslano mi stary jej mode.ktorego juz niema nawet w
        katalogu producenta.Osoba ktora odbierala przesylke nie miala pojecia o jaka
        baterje mi chodzilo.Dopiero po przyjezdzie do kraju zobaczylem,ze to nie jest
        to co chcialem(cos zupelnie innego..).W sklepie kati kati paniusia powiedziala
        mi,ze juz za pozno na zwrot bo czas reklamacji minal.Problem jest taki,ze teraz
        do tej baterii nie moge dopasowac b.umywalkowej.Inna sprawa to muszla wc.Po
        miesiacu oczekiwania na muszle,to samo dziewcze jak mi sie
        wydaje,powiedzialo,ze sorry ale nie dostane teraz tej muszli bo zaklad
        produkujacy ja sie nie wyrabia.Kiedy ewentualnie mialbym ja dostac
        niewiadomo,najlepiej jakbym wybral sobie cos innego!!!!!!!
        Moze nie bylo by z tym problemu,gdyby wczesniej nie przyslali mi deski
        (zamowienie zostalo podzielone na partie..) do w/w muszli,ktora teraz moge
        sobie powiesic na scianie.Tam nie ma z kim rozmawiac.Kiedy prosilem o jakis
        kontakt do wlasciciela nie udostepniono mi go.
        Mojemu znajomemu tez pomylono towar.Mial to szczescie,ze zdarzyl odeslac,ale
        zmarnowal przy tym sporo swojego czasu..
        • esqual Re: CENEO.dziwna sprawa 07.07.07, 09:30
          Potwierdzam to ,ze czas oczekiwania jest w kati kati bardzo dlugi.Mialem
          blizniacza sytuacje z muszla wc.Po przeszlo miesiacu czekania,sam musialem
          zadzwonic do firmy o jakia kolwiek informacje na temat mojego zamowienia.Pani
          po drugiej stronie raczyla mnie poinformowac,ze taka muszla w najblizszym
          czasie jest nieosiagalna.Interesujaca mnie muszle zamowilem w innym sklepie on-
          line(czas realizacji..1tydzien!!!!!!!!!)
          Ceneo to nie nowosc.Mowi sie ze strone zalozyli najbardziej zainteresowani
          dobrymi opiniami,czyli sklepy on-line :))
          • Gość: kaszka Re: CENEO.dziwna sprawa IP: 217.97.165.* 09.07.07, 07:00
            No toście mnie pocieszyli! Szkoda, tam było najtaniej. Ktoś jeszcze ma z nimi
            jakies kabarety?
            • Gość: kamix Re: CENEO.dziwna sprawa IP: 217.144.243.* 09.07.07, 08:53
              Jezeli mozesz daj sobie spokoj z opisywanym tu tworem w postaci kati kati,Cena
              czesto jest niewspolmierna do jakosci.Co do ceneo to nie nowos bylo juz tu
              kedys na ten temat...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka