Gość: ania IP: 213.17.247.* 20.11.07, 13:08 Poszukuję stolarz, który zrobi kuchnię, meble łazienkowe i szafy wnękowe. Na pierwszym miejscu stawiam jakość wykonania i terminowośc. Cena też jest ważna ale wiem, że za bodrą jakość też trzeba zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
do.ma Re: uczciwy stolarz potrzebny-Poznań 20.11.07, 14:39 Witam,mogę ci polecić dobrego,uczciwego i terminowego stolarza z Poznania,robiącego przyzwoite mebelki pod klienta.Robił mi zabudowe małej kuchni i zdecydowałam się na meble do biura.Wszystko terminowo i zgrabnie, w moich tonacjach :)Mam numer kontaktowy 0511980737 p.Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas50 Re: uczciwy stolarz potrzebny-Poznań IP: *.aster.pl 20.11.07, 16:24 Zajrzyj na www.luckyluke.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monja Re: uczciwy stolarz potrzebny-Poznań IP: *.centertel.pl 20.11.07, 19:54 Witam, Nie wiem czy Pan Tomasz byłby zadowolony z tego że ktoś podaje tutaj jego numer ale ja nic nie powiem:)Powiem tylko nieskromnie że z lakierami, kolorami i fornirem na moich frontach facet zrobił bajeczke za która oczywiście zapłaciłam adekwatnie do wykonanej pracy. Masz rację, dobry stolarz to nie gotowce którymi zasypali całe miasto.Mam pierwszą swoją kuchnie wymarzoną i taką, jaką chciałam. pozdrawiam Monika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: uczciwy stolarz potrzebny-Poznań IP: 213.17.202.* 21.11.07, 10:35 Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś