Gość: pueblo300 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 23:57 Co sądzicie o meblach kuchennych firmy Black Red White? Czy znacie producenta mebli kuchennych który wykonuje solidne i w miarę tanie meble? Z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Meble kuchenne. IP: *.tktelekom.pl 16.01.08, 17:20 polecam meble tej firmy,u mnie dobrze sprawdziły się, mają wypełniacze od 10cm tak że nie trzeba na wymiar zamawiać u stolarza. Mozesz sobie sama zaprojektować kuchnię.Wybrać odpowiednie frony w zależności od tego co lubisz MDF, czy naturalne.Sprawdź na ich stronie meble.olsztyn.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziew Re: Meble kuchenne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 12:15 Powyżej sami świetni stolarze, którzy muszą polecać się sami. Co do Twojego pytania. Odradzam meble BRW dlatego, że to papier i mimo wszystko nie są warte pieniędzy jakie za nie krzyczą. Stolarzy z forum też nie bierz jeśli nie chcesz mieć kłopotów. Studia kuchenne koszmar cenowy. Najlepiej zamów jakiegoś stolarza z polecenia własnych znajomych, jeszcze raz wyraźnie piszę nie z tego forum, i zamów u niego meble jakie Ci się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Meble kuchenne.krakow IP: *.zax.pl 17.02.08, 07:09 a ja poszukuje dobrego stolarza lub studio z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Meble kuchenne.krakow IP: *.ukonline.co.uk 22.02.08, 00:37 a ja z Wroclawia Odpowiedz Link Zgłoś
anna.kulik1 Re: Meble kuchenne. 15.02.08, 21:02 Czy owi fachowcy mają swoją siedzibę?? Odpowiedz Link Zgłoś