Gość: Tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 01:18 Witam, czy bardzo złym pomysłem jest urządzenie łazienki w stylu retro (bardzo podobają mi sie wanny retro), gdy reszta mieszkania jest urządzona w stylu nowoczesnym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: łazienka retro IP: 194.205.246.* 04.01.08, 13:58 mnie sie marzy lazienka w tym stylu ...niestety mam za mala lazienke na takaanne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: łazienka retro IP: *.centertel.pl 04.02.08, 15:37 Ja właśnie tak zrobiłam.Jedna z łazienek jest w stylu retro.Bardzo dobry pomysł moim zdaniem bo jedną łazienkę mam nowoczesną a z retro się korzysta naprawde super szczególnie jak chce sie odpocząc świece,olejki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dom Re: łazienka retro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 22:21 jeśli można wiedzieć - jakie marki i modele produktów użyłaś ? pozdt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: łazienka retro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 18:15 Ja jestem na etapie urządzania łazienki. Zdecydowałam się na styl retro. Z tym, że ja cały domek chcę urządzić w starym stylu bo w nowoczesnych wnętrzach źle się czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: łazienka retro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 19:49 He he :) też planuje kupić ten kibelek bo to jedyny retro jaki znalazłam do zestawu podtynkowego. Za to kompaktów mnóstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renste Re: łazienka retro IP: *.chello.pl 07.05.08, 12:06 Zapomniałam dopisać,że umywalka ma piękne retro kształty i pasuje do powyższej miski Hybnera:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela W Re: łazienka retro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 20:05 Myślę, że możesz a nawet powinieneś zrobić łazienkę taką jak ci się podoboa, bo przecież to ty będziesz dzień w dzień z niej korzystał. Jak masz ochotę na retro to dalej do roboty, niejednokrotnie wielcy projektanci mieszają style w jednym pomieszczeniu. W łazience masz zapewne drzwi, to niech to będą drzwi z innej bajki i do innej bajki. Pozdrawiam EW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudakudlata No trochę złym ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 23:07 możesz spróbowac połaczyć elementy retro z nowoczesnymi ale to już wymaga dużego wyczucia i smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: łazienka retro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 20:56 wlasnie ze wzgledu na fakt ze styl retro moze sie znudzic lub gust zmienic, zdecydowalam sie na proste bez dekorow polozone poziomo duze vaniliowe plytki z jasminowa fuga , do tego sciana na kt bedzie lustro umywalka i wc od wys 1,30 zostanie pomalowana bordowa farba. Do tego drewniana ciemna szafka i duza umywalka 80cm (ikea) reszta to dodatki kore zawsze mozna wymienic. Na podlodze gres kolor ciemny braz a wzor klepki podlogowe. Odpowiedz Link Zgłoś