atgwiazda 05.01.08, 19:09 Bardzo proszę o informacje na temat mebli Rust kolekcja Ohio, chodzi mi konkretnie o informacje na temat ceny, trwałości itp.Mile widziane zdjęcia z gotową aranżacją:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna.b7 Re: Meble Rust 31.01.08, 23:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=653&w=70716673 mysle ze to bedzie wszytsko... plus to, ze pewien artykul kiedys na portalu budowlanym na prosbe RUSTa zostal wycofany... ciekawe dlaczego... raz sie do nich wybralam - NIGDY WIĘCEJ!! powodzenia w poszukiwaniach :) a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble Rust IP: *.punkt.pl 08.02.08, 08:25 Mam wrażenie, że komuś bardzo zależy na zepsuciu opinii tej firmie. Z tego co wiem to z portalu muratora usunięto nie artykuł, ale wątek. No ale może się mylę i chodzi o coś innego. Ja ze swoich mebli jestem zadowolona. Są takie, jakie chciałam: małe i ładne. Budżet przekroczyłam, ale nieznacznie. Zastanawiam sie nad kupnem sprzętu w internecie, ale po wycenie mebli i rabacie okazało sie, że są tylko minimalnie droższe, więc dla wygody zamówiłam u nich. Ohio też mi się podobało, ale ostatecznie wziełam inne, bo moja kuchnia jest od północy. Odpowiedz Link Zgłoś