nauta_ 18.01.08, 13:40 Witam Czy ktoś robił u nich meble? Firma mieści sie na Armii Krajowej 14. Jakieś doświadczenia? Mam namiar na fajnego stolarza jakby ktoś chciał. Mam zamiar poszukać w kilku miejscach tego co mnie interesuje i dokonać wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spad_ukp Re: Wrocław- "Studio Arkadius" 20.01.08, 00:39 Podejdź obok do firmy Hampel, porównywałem dwie firmy i Hampel był tańszy o ponad 2000zł. Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: Wrocław- "Studio Arkadius" 20.01.08, 20:15 Obok? tzn. w tym samym rzędzie sklepów czy np. po drugiej stronie ulicy? Robiłeś tam kuchnię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Wrocław- "Studio Arkadius" IP: *.as.kn.pl 24.01.08, 11:15 Zamówiłam tam już kuchnie. Nie polecam. Wyglądają bez rewewlacji (tak "biednie"), długi termin jeśli chodzi o czas realizacji zamówienia, a jeśli dojdą do tego poprawki to 3 miesiące trzeba liczyć. Cenowo też nie są konkurencyjny. A obsługa w sklepie - fatalna!!! Obecnie jestem na etapie poszukiwania nowego sklepu, ponieważ została mi do kupienia jeszcze jedna kuchnia :(. Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: Wrocław- "Studio Arkadius" 26.01.08, 11:21 Myszka, ale zamówiłaś w Arkadiusie? Wczoraj tam właśnie byliśmy żeby pani zrobiła nam projekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: Wrocław- "Studio Arkadius" IP: *.as.kn.pl 29.02.08, 14:06 jestem bardzo zadowolona!!! polecam Odpowiedz Link Zgłoś