kkc-kasia 04.08.08, 12:34 szukam pomysłu na ciekawa wannę. podoba mi sie Futura firmy poolspa - ale jej cena mi się nie bardzo podoba :) czy ma ktoś z was namiary na jakąś oryginalną fajną wannę bez kosmicznej ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miś84 Re: ciekawa wanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 14:12 tutaj jest podobna wanna za połowę ceny www.markowydom.pl/product-pol-21669-Wanna-owalna-CLARISSA.html niestety nie udało mi się jeszcze znaleźć wanny tak wygiętej (bananowatej) jak opisałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
manayupka Re: ciekawa wanna 04.08.08, 23:03 Z innej beczki ,ależ jakże ciekawie ... sprawdź wannę HOESCH FOSTER jedno-lub dwustronna ;) Mnie urzekła ... Odpowiedz Link Zgłoś
kkc-kasia Re: ciekawa wanna 05.08.08, 08:55 dzięki. cena ok kształt tez. niestety nie widać jej z boku ale pewnie i tak wannę zabudujemy kafelkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ciekawa wanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 09:37 Wanna firmy łódzkiej Balexim -gracja-niezwykle futurystyczna jak dla mnie.Właśnie ją kupiłam.Cudo!! Odpowiedz Link Zgłoś
firma-projekt Re: ciekawa wanna 08.08.08, 12:13 Nie pamietam ceny? Wybrała Pani linię ekskluziw, wolnostojaca. Oczywiście ja polecę wannę z RAVAKA,EVOLUTION o wym (180x87) Ma ona uwypuklenie do wymiarów 102można ja z panelami kupić lub zabudowac płytkami i jako wolnostojacą.....cenA WANNY Z NOGAMI BEZ OBUDOWY 22O5,00 pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: ciekawa wanna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 13:40 a ja polecę TELIMENĘ firmy PIRAMIDA, bardzo podobna do EVOLUTION RAVAKA aczkolwiek i tańsza noi ma 10 lat gwarancji co równie jest ważne:) Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś