betibb 26.09.08, 10:13 no własnie, moj kolejny lazienkowy dylemat....w jednej lazience w domu chce własnie ceramike z tej firmy, ale nie wiem jak to na zywo wyglada i jaka jest kolorystyka ....no i jakosc - czy ktos zna tą firme? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rozczarowany Re: czy ktos zna Linea Blue ? IP: *.chello.nl 18.05.13, 17:04 Jakis czas temu zakupilem czarna mise za prawie 1000zl. Jakosc do ceny tragiczna: 1) deska tylko z nazwy wolnoopadajaca 2) bardzo tani plastik 3) pomimo zakupu czarnej ceramiki plastiki wykanczajace sa biale co psuje wyglad (nie bylo ich na zdjeciach na stronie) 4) misa na malo wyraznym internetowym zdjeciu prezentuje sie dobrze, gladko - w rzeczywistosci jest bardzo nierowna z bruzdami widocznymi nawet ze znacznej odleglosci 5) towar przyszedl w zwyklym cienkim kartonie bez zadnych zabezpieczen (np. styropian) - tylko jakims cudem sie nie potlukl 6) z powodu nierownosci tylnej powierzchni (kiepskie wykonanie) byly problemy z rownym przyleganiem do plytek (pomimo zastosowania maty) dodatkowo A) panel prysznicowy tej samej firmy pracuje bardzo glosno B) wieszak sluchawki prysznica z kompletu kompletnie nie pasuje do sluchawki NA 100% NIE KUPIL BYM TOWARU LINEA BLUE GDYBYM GO ZOBACZYL NA ZYWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prakseda Re: czy ktos zna Linea Blue ? IP: 193.200.51.* 28.07.13, 17:53 Też mam złe doświadczenia z tą "firmą". Kupiłam u nich zlew na aukcji Allegro. Na zdjęciu wyglądał ślicznie, tylko egzemplarz, który dostałam był zwyczajnie ZNISZCZONY. Liczne obtarcia, ubytki; z przodu zlewu i po bokach otworu do baterii. Na szczęście przy okazji wizyty w Wawie na koncercie Depeche Mode oddałam ten bubel (nie minęło 10 dni od zakupu). Nie polecam zakupów w tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parovuz Re: czy ktos zna Linea Blue ? IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.13, 00:33 Jestem mocno zainteresowany dwoma produktami firmy ale jak widać na chwile obecną firma raczej nie jest zainteresowana klientem skoro nie potrafi odpowiedzieć na maila w którym prosiłem o pliki dwóch produktów abym mógł je wrzucić do projektu / wizualizacji... takie rzeczy nie powinny mieć miejsca w firmie której zależy na dobrej opinii... a opinia idzie w świat... Odpowiedz Link Zgłoś
fajkowe Re: czy ktos zna Linea Blue ? 15.12.16, 18:43 Kupiliśmy u nich bidet. Jakość fatalna, do tego dziwny standard montażu. Nie da się zamocować na naszym stelażu... a na stronie napisane, że pasuje do każdego w Polsce :/ Lieanblue odpowiedziała, że wg nich gwarancji nie uznają. Jeszcze gorsze, że postępują niezgodnie z ich własnym regulaminem. Jak dla mnie Lineablue to badziew. Odpowiedz Link Zgłoś