Dodaj do ulubionych

kabina prysznicowa Atrium czy Dolphi torrenta?

27.10.08, 18:24
Witam, podobaja mi sie dwie kabiny prysznicowe.widzialem w sklepie jedynie z firmy Atrium,półokrągłą na wysokim brodziku.mam do wyboru w podobnej cenie identyczna kabine z wygladu z firmy Dolphi rodzaj torrenta pdj, niestety nie ma jej na zadnej ekspozycji wiec nie wiem jak jest wykonana.znam ja jedynie z obrazka.moze ktos zna i potrafi doradzic, ktora z firm wybrac??
dziekuje za porade i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 9luty1972 Re: kabina prysznicowa Atrium czy Dolphi torrent 15.01.10, 22:47
      Ja posiadam kabinę od ponad roku czasu i jestem bardzo zadowolony. Oczywiście
      nie jest to kabina niemiecka i można się czepiać szczegółów, ale cena również
      jest zdecydowanie niższa. Montował ją "glazurnik", który układał u mnie
      wcześniej płytki i oczywiście trochę się natrudził, ale jak dotąd nie mam
      żadnych problemów. Kabina nie przecieka, a drzwi przesuwają się lekko mimo
      upływu czasu.
      Moim zdaniem jest to dobra propozycja dla ludzi, którzy mają troszkę "mniej
      pieniędzy"i jednocześnie potrzebują dobrej kabiny, ale potrafią przymknąć oko na
      szczegóły.
      Po przeczytaniu tych kilku opinii sądzę, że większość problemów wynika z
      kiepskiego montażu przez tzw. "fachowców".
    • Gość: prawdecipowiem Re: kabina prysznicowa Atrium czy Dolphi torrent IP: 109.243.94.* 19.02.10, 10:06
      Dolphi to chińszczyzna wszystkie części pochodzą ze Wschodu, w Poznaniu odbywa
      sie jedynie ich montaż... Większość pozytywnych opinii to pisze tu sam
      "producent" i handlowcy...
      • Gość: Sylwia o Dolphi to dobre opinie pisze tutaj sam producent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 19:26
        o Dolphi to dobre opinie pisze tutaj tylko sam producent :)
      • Gość: Lech Poznan Re: kabina prysznicowa Atrium czy Dolphi torrent IP: 194.181.131.* 20.05.11, 13:51
        Racja Przekonałem się o tym ktoś tu kłamie z tą polskością Dolphi tak samo robi firma Radeway Poslka niby a pakowana w Poznaniu tylko !!!!!!!!!!
        • Gość: Płockkoki za Atrium !!!!!!!!!!!!!!! PolecaM IP: 194.181.131.* 20.05.11, 13:58
          Mam w domu 2 kabiny jedna atrium a druga kupione w firmie jorapol w płocku
          Polecam zdecydowanie Atrium chińska kabina jak i inne nA rynku nawet znanych marek jak kolo (wiem bo brat ma :))
          ostatnio wymieniałem uszczelkę od drzwi bo ją dziecko uszkodziło i dystrybutor wysłał mi ją spedycją na moj adres nie mialem problemu by się skontaktować trwało to 4 dni od pierwszego telefonu odebrał jakiś pan puściłem pieniądze przelewem a za 4 dni dzwoni kurier o ktorej ma podjechac. w drugiej kabinie czekam 8 miesiąc na zaślepki od rolek bo fachowiec zgubił i zero odzewu

Paweł
    • Gość: Sunshine Re: kabina prysznicowa Atrium czy Dolphi torrent IP: 217.98.13.* 20.02.10, 09:15
      Wiesz ja kupiłam kabinę firmy Dolphy i jestem bardzo zadowolona.Tylko w sklepie
      w którym kupowałam na ekspozycji mieli tylko inny model ale jakość mogłam zobaczyć.
      Wiem że w Warszawie Glazura Królewska ma w sprzedaży kabiny Dolphy.Ja osobiście
      polecam Te kabinki
    • Gość: kuczka Re: Polecam ATRIUM IP: *.chello.pl 07.08.10, 16:00
      Szukam solidnej kabiny o wymiarach 70 na 70 cm czy może ktoś coś polecic ??
    • Gość: Piotr Re: kabina prysznicowa Atrium czy Dolphi torrent IP: 194.181.131.* 20.05.11, 13:49
      Jest to Kłamstwo

Proszę podaj jaką Firme reprezentujesz skoro tak...

Je jestem Przedstawicielem Marki Atrium w Polsce i nie kojaże faktu by jakakolwiek firma zrezygnowała ze wspołpracy z przyczyn reklamacyjnych a jestem przy tym od początku

Pozdrawiam

Piotr K.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka