Gość: Ella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 17:23 Jak wejść na zamknięte (prywatne) forum ??? To jest forum o pogaduszkach, a ja muszę coś tam sprawdzić, jak to babska ciekawość ;-)))) Czy ktoś by mi mógł pomóc??? Pytam serio! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dizzy81 Re: pomoc!!!!!! 19.04.08, 17:24 Musisz zgłosić chęć udziału w forum do jego administratora, powinno Ci takie okienko się pokazać, że zgłaszaś sie, oczywiście musisz też mieć konto na gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella Re: pomoc!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 17:29 Nie chodzi mi o forum tutaj tylko o inne, gdzie osoby z tego forum decydują kogo chcą. A czy da się na takie forum wejść jakoś innym sposobem? Ktoś wie????? Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: pomoc!!!!!! 19.04.08, 17:34 Gość portalu: Ella napisał(a): > Nie chodzi mi o forum tutaj tylko o inne, gdzie osoby z tego forum decydują kog > o > chcą. No cóż Ella- nie ma takiej obcji... Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: pomoc!!!!!! 19.04.08, 17:35 Hakerem nie jestem, więc niestety nie pomogę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella Re: pomoc!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 17:36 Szkoda, ale może ktoś mi jeszcze pomoże!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: pomoc!!!!!! 19.04.08, 17:37 a o jakie forum konkretnie Ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella Re: pomoc!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 17:39 Nie chce tu podawać konkretnie jakie. Takie babskie plotkarskie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ No, dobra wygrałeś!Pomoge Ci, wpisz taką kombinacj IP: 194.181.129.* 19.04.08, 17:50 Zacznę od szybkiego wyjaśnienia, Zerknij na poniższy kod. class forum.gazeta.pl A { void test() { System.out.println("A"); } } class B extends A { void test() { System.out.println("B"); } } public class Test { public static void main(String[] args) { A var = new A(); var.test(); var = new B(); var.test(); } } Odpowiedz Link Zgłoś
ostrowiak_1982 Re: No, dobra wygrałeś!Pomoge Ci, wpisz taką komb 20.04.08, 11:05 Toś jej pomógł :D Odpowiedz Link Zgłoś
w.kielanowska Re: No, dobra wygrałeś!Pomoge Ci, wpisz taką komb 20.04.08, 12:39 jak nie było o jakie konkretnie forum chodzi ,to jak konkretnie można pomóc -litości..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella Re: No, dobra wygrałeś!Pomoge Ci, wpisz taką komb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 15:07 Nie chce tu podawać adresu! Jeśli ktoś będzie mi umiał pomóc to wtedy wyśle tej osobie informacje! Ale ogólnie napisałam o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
augustyna40 Re: pomoc!!!!!! 20.04.08, 21:37 Jesli nie chcą cię tam wpuścic, to bardzo nieeleganckie wchodzić bez pozwolenia i pdglądać. Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś