capricorn79 07.11.08, 11:13 w kuchni. Sa jasne a zwykłe płyny nie zmywaja herbaty czy jakiś innych zabrudzeń dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwa.63 Re: czym czyścić kafelki 13.11.08, 12:24 Mam na balkonie płytki niemyte od kilku lat, wsiąkła w nie rdza i inne brudy. Czy preparaty tej firmy poradzą sobie tak trudnym brudem, a może jest inny sposób na przywrócenie im czystości? Odpowiedz Link Zgłoś
tojan3 Ocet dobry na prawie wszystko :) 17.11.08, 12:20 Spróbuj zwyczajnym octem. Pomaga w wielu przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: czym czyścić kafelki na wysoki połysk... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.11.13, 10:41 tez szukam czegos takiego mam ich sporo slyszałam o jakijs pascie co raz na tydzien sie poleruje ale nie moge tego znalesc Odpowiedz Link Zgłoś
basia.p.1 Re: czym czyścić kafelki na wysoki połysk... 09.03.15, 09:58 włókno hara- mach 6 soft z samą wodą i błyszczą wszystkie płytki ale pod warunkiem, że zmyjesz wcześniej używane płyny i pasty. Trochę pracy na start ale opłaca się. Odpowiedz Link Zgłoś
konik907 Re: czym czyścić kafelki na wysoki połysk... 16.03.15, 11:36 Cześć, zamierzam robić remont łazienki, mam dosyć niedużą łazienkę, muszę wymienić terakotę i będzie dużo gruzu... do tego, płytki które zamówiłam wymagają szczególnej pielęgnacji, żeby nie traciły połysku. Jak wybierałam płytki i byłam na zakupach widziałam ciekawe produkty do sprzątania o dziwo naszej polskiej firmy Jan Niezbędny, ściereczki nasączane do czyszczenia podłogi, mopy rotacyjne. Czy ktoś z Was używał tego typu akcesoriów a jak nie to co polecacie, żeby po pierwsze uporać się z po remontowym brudem i dalej pięlęgnacją ? Odpowiedz Link Zgłoś