wiolett.gringo 10.11.08, 15:51 Szukam wszelkich opini na temat mebli, ktore proponuje studio mebli kuchennych SERPE, maja oferte chyba z fabryki mebli kuchennych KAM, kto u nich robil i maja jakiekolwiek uwagi pozytywne badz negatywne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolett.gringo Re: meble kuchenne KAM,studio SERPE-Szczecin 10.11.08, 17:07 oczywiscie powinno byc KAM, a dalej bz: Szukam wszelkich opini na temat mebli, ktore proponuje studio mebli kuchennych SERPE, maja oferte chyba z fabryki mebli kuchennych KAM, kto u nich robil i maja jakiekolwiek uwagi pozytywne badz negatywne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: meble kuchenne MAK,studio SERPE-Szczecin IP: *.chello.pl 18.11.08, 10:10 ja robiłem kuchnie na zamówienie. firma z Bydgoszczy, ale jestem bardzo zadowolony. to ich strona www.piatykat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mennn Re: meble kuchenne MAK,studio SERPE-Szczecin IP: *.aster.pl 18.11.08, 21:59 Autor: Gość: jola IP: *.chello.pl 18.11.08, 10:13 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz ja polecam firme, która u mnie robiła kuchnie na wymiar. to ich strona www.piatykat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mennn Re: meble kuchenne MAK,studio SERPE-Szczecin IP: *.aster.pl 18.11.08, 22:00 Autor: Gość: kaktus IP: *.chello.pl 17.11.08, 16:36 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz witam. Nie wiem co potrzeba... Projektuję i wykonuję kuchnie, szafy i garderoby na zamówienie. Zapraszam na swoją stronę i jeśli będę mógł w czymś pomóc, to proszę o kontakt. www.piatykat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menn Re: meble kuchenne MAK,studio SERPE-Szczecin IP: *.aster.pl 18.11.08, 22:01 Autor: Gość: kaktus IP: *.chello.pl 17.11.08, 17:08 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz witam. Dostałem namiar od kolegi i zamówiłem kuchnię i szafy w firmie z Bydgoszczy. Jestem zadowolony. To mała firma ale sami robią projekty i wykonują meble na zamówienie. Są solidni i uczciwi. Nie było żadnych problemów z terminem wykonania zabudowy. Wywiązali się ze wszystkich zobowiązań. Poza tym w miarę szybko realizują zamówienia. To ich strona www.piatykat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mennn Re: meble kuchenne MAK,studio SERPE-Szczecin IP: *.aster.pl 18.11.08, 22:05 Autor: Gość: kaktus IP: *.chello.pl 17.11.08, 16:22 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Ja robiłem kuchnie i szafy na zamówienie. Wprawdzie firma nie jest ze Szczecina, ale kuchnia wyszła bardzo fajnie. Z szaf też jestem zadowolony. to ich strona www.piatykat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: meble kuchenne MAK,studio SERPE-Szczecin IP: *.gprs.plus.pl 09.12.08, 01:01 czesc, ja tez robilem kuchnie niedawno, poszedlem do wikinga i musze powiedziec ze wyszlo bardzo fajnie, dobry projektant, mlody gosc pracuje w salonie na krzywoustego, terminowo i bez problemow Odpowiedz Link Zgłoś
oniunio Re: meble kuchenne ROOBER ze Szczecina 03.03.09, 18:58 witam, polecam stolarza z firmy ROOBER, zrobił w moim domku śliczną kuchnię i szafę z drzwiami suwanymi, jestem bardzo zadowolona, Pan Robert tel. 501 0500 96, mają swoją stronę www.roober.com.pl gdzie można zobaczyć również moje mebelki Odpowiedz Link Zgłoś