Dodaj do ulubionych

Stolarz- Warszawa

07.01.09, 15:06
Witam,
Poszukuje stolarza który wykonałby kuchnie.
Będę wdzięczna za namiary na sprawdzone osoby.
Ostatni stolarz przyszedł -wziął wymiary i miał zrobic ofertę, ale
chyba nas generalnie olał:(
Obserwuj wątek
    • devona26 Re: Stolarz- Warszawa 09.01.09, 22:20
      witam
      ja szczerze polecam firmę meblopunkt z jedrzejowa. przyjada na miejsce,
      wymierza. pozniej jedzie sie do nich. przedstawiona jest wizualizacja
      komputerowa wnetrza, mozna zglaszac wszelkie poprawki oraz uwagi. pan tez sluzy
      rada i doswiadczeniem. mozna wybierac sposrod mnostwa kolorow, dodatkow, wzorow.
      my spedzilismy tam parwie 4 godziny :)
      uwazam ze cena jest bardzo ok. my wybralismy wszystko i teraz czekamy na
      dostawe. juz sie nie mozemy doczekac

pozdrawiam
    • Gość: grako73 Re: Stolarz- Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:52
      Witam.
      Napewno nie jestem przedstawicielem żadnej firmy ale mam
      coś dla Ciebie, coś czego ja szukałam rok temu i znalałzm
      zapraszam dam adres i namiar w Warszawie grako73@wp.pl
      pozdrawiam
    • Gość: radek piatek Re: Stolarz- Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.14, 21:25
      witam mam preojekt kuchni jak była by kwota za wycene takiego projektu moge przesłac projekn na e-maila
    • kozica33 Re: Stolarz- Warszawa 05.08.15, 21:00
      Ja z kolei z serii - nie polecam-
      Nie wiem jak całość ABC Kuchnie.pl (wykonawcy itp.), ale fatalną opinię firmie wystawił pan Kamil, czyli osoba odpowiedzialna za projekt, wycenę i podpisanie umowy. Miesiąc ustaleń, dwa bezpośrednie spotkania zakończone wyceną oraz ustaleniem terminu montażu, po wielu nieudanych próbach kontaktu z panem Kamilem zaskutkowały krótką zwrotną informacją mailową(!), że firma ma inne ważniejsze projekty i wobec tego nie może się podjąć realizacji. Kompletny brak profesjonalizmu i lekceważące podejście do klienta. Nie polecam!
    • kozica33 Re: Stolarz- Warszawa 05.08.15, 21:01
      Z serii - nie polecam-

Nie wiem jak całość ABC Kuchnie.pl (wykonawcy itp.), ale fatalną opinię firmie wystawił pan Kamil, czyli osoba odpowiedzialna za projekt, wycenę i podpisanie umowy. Miesiąc ustaleń, dwa bezpośrednie spotkania zakończone wyceną oraz ustaleniem terminu montażu, po wielu nieudanych próbach kontaktu z panem Kamilem zaskutkowały krótką zwrotną informacją mailową(!), że firma ma inne ważniejsze projekty i wobec tego nie może się podjąć realizacji. Kompletny brak profesjonalizmu i lekceważące podejście do klienta. Nie polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka