pomidorekk 07.01.09, 15:06 Witam, Poszukuje stolarza który wykonałby kuchnie. Będę wdzięczna za namiary na sprawdzone osoby. Ostatni stolarz przyszedł -wziął wymiary i miał zrobic ofertę, ale chyba nas generalnie olał:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
devona26 Re: Stolarz- Warszawa 09.01.09, 22:20 witam ja szczerze polecam firmę meblopunkt z jedrzejowa. przyjada na miejsce, wymierza. pozniej jedzie sie do nich. przedstawiona jest wizualizacja komputerowa wnetrza, mozna zglaszac wszelkie poprawki oraz uwagi. pan tez sluzy rada i doswiadczeniem. mozna wybierac sposrod mnostwa kolorow, dodatkow, wzorow. my spedzilismy tam parwie 4 godziny :) uwazam ze cena jest bardzo ok. my wybralismy wszystko i teraz czekamy na dostawe. juz sie nie mozemy doczekac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grako73 Re: Stolarz- Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:52 Witam. Napewno nie jestem przedstawicielem żadnej firmy ale mam coś dla Ciebie, coś czego ja szukałam rok temu i znalałzm zapraszam dam adres i namiar w Warszawie grako73@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek piatek Re: Stolarz- Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.14, 21:25 witam mam preojekt kuchni jak była by kwota za wycene takiego projektu moge przesłac projekn na e-maila Odpowiedz Link Zgłoś
kozica33 Re: Stolarz- Warszawa 05.08.15, 21:00 Ja z kolei z serii - nie polecam- Nie wiem jak całość ABC Kuchnie.pl (wykonawcy itp.), ale fatalną opinię firmie wystawił pan Kamil, czyli osoba odpowiedzialna za projekt, wycenę i podpisanie umowy. Miesiąc ustaleń, dwa bezpośrednie spotkania zakończone wyceną oraz ustaleniem terminu montażu, po wielu nieudanych próbach kontaktu z panem Kamilem zaskutkowały krótką zwrotną informacją mailową(!), że firma ma inne ważniejsze projekty i wobec tego nie może się podjąć realizacji. Kompletny brak profesjonalizmu i lekceważące podejście do klienta. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kozica33 Re: Stolarz- Warszawa 05.08.15, 21:01 Z serii - nie polecam- Nie wiem jak całość ABC Kuchnie.pl (wykonawcy itp.), ale fatalną opinię firmie wystawił pan Kamil, czyli osoba odpowiedzialna za projekt, wycenę i podpisanie umowy. Miesiąc ustaleń, dwa bezpośrednie spotkania zakończone wyceną oraz ustaleniem terminu montażu, po wielu nieudanych próbach kontaktu z panem Kamilem zaskutkowały krótką zwrotną informacją mailową(!), że firma ma inne ważniejsze projekty i wobec tego nie może się podjąć realizacji. Kompletny brak profesjonalizmu i lekceważące podejście do klienta. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś