xjp 03.02.09, 20:02 czy ktoś korzystał z usług firmy ECER? Jakie doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ancor Re:czy ktoś zna ECER ze Szczecina? IP: *.chello.pl 01.09.09, 12:12 Osobiście mogę ich bardzo polecić - świetna współpraca, bardzo elastyczni, pomysłowi i przyjemni ludzie :) Można się dogadać w każdej kwestii, doradzają i odpowiadają na pomysły no ale chyba przede wszystkim - znają się na tym co robią. Pozdrowienia dla P. Rafała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezadowolony Re: ECER IP: 188.94.68.* 06.07.14, 01:47 Witam Zdecydowanie odradzam wybór mebli kuchennych z firmy ECER. Pan Rafał, choć wstępnie wygląda na profesjonalistę wzbudzającego zaufanie to jak się zdążyłem przekonać to tylko dobre początkowe wrażenie. Sugeruję, aby dobrze zapoznać się z podpisywaną umową i nie płacić całej sumy zanim nie zostaną wykonane wszystkie prace. Do momentu kiedy nie dokonaliśmy całej wpłaty, wówczas można było na niego liczyć, niestety po tym fakcie od ponad 4 tygodni przeciąga fakt finalnego dokończenia prac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala polecam kuchnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.14, 12:49 Ja mogę polecić. Moja kuchnia ma 5 lat i jest świetnie zaplanowana a robiłam to z projektantem z firmy ECER. Wcześniej miałam inne projekty ale nikt się nie zagłębiał czy będę zadowolona czy nie - rysowali jak dla siebie. Pan z ecera jedyny zaplanował te mebla specjalnie dla mnie. A jakość to w ogóle bez porównania - do dzisiaj nic nie muszę poprawiać. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc5102 Re: ECER 18.12.15, 22:37 Zdecydowanie nie polecam- wręcz odradzam. Pan Rafał mówi, to co chcemy usłyszeć. Zawsze miły i uprzejmy. Wszystko pięknie- ładnie- do momentu zapłaty za całość. Niestety daliśmy się omamić i zapłaciliśmy. Nasz wielki błąd. Czytajcie dokładnie umowę. Wszelkie ustalenia- na piśmie. W żadnym wypadku nie płacić całości przed wykonaniem wszystkich prac. Kiedy doszło do sporu- wyparł się wszystkiego. Zostaliśmy oszukani- i w żaden sposób nie możemy tego już cofnąć. Nie wspomnę o przeciąganiu i zmian terminów. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_2016 Re: ECER 03.02.16, 18:54 Niestety radzę trzymać się od tej firmy z daleko. Oczywiście umowa jest tak skonstruowana, że przed dostarczeniem mebli należy zapłacić całość i wtedy kończy się miła współpraca. P. Rafał jest człowiekiem nierzetelnym i nieuczciwym, a jego tłumaczenia dlaczego nie dotrzymuje terminów są na poziomie ucznia szkoły podstawowej. To jest największa porażka z jaką miałam do czynienia przy swojej inwestycji. Dno, dno i jeszcze raz dno. Bardzo żałuję, że przyszło mi skorzystać z usług tego człowieka i wszystkim potencjalnym jego klientom bardzo mocno odradzam jakąkolwiek współpracę. Odpowiedz Link Zgłoś