Gość: mary IP: *.wod.airbites.pl 22.02.09, 09:13 Witam!! Zastanawiamy sie z mezem nad kupnem takiej kabiny. Moze ktos ma taka kabine i moglby nam cos o niej powiedziec.Czy oplaca sie wogole kupowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lw73 Re: Kabiny z Hydromasażem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 18:10 Ma to racje bytu ale tylko pod warunkiem że kupisz coś "markowego" a nie jakąś chińską tandetę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Kabiny z Hydromasażem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 20:00 Witam,mam pytanie:czy ktoś z tutaj obecnych kupował wyposażenie łazienki w SPA-SYSTEM z Wrocławia lub AQUAROOM z Żor, obie firmy sprzedają swój asortyment na alegro;proszę o opinię na temat oferty i sprzedającego oraz serwisu.Za pomoc bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dodzia552 Re: Kabiny z Hydromasażem 26.02.15, 20:06 witam,stanowczo odradzam aquaroom!! zamówiłam panel prysznicowy za 690 zł i przyszła słuchawka prysznicowa zupełnie inna niż na zdjęciach zamieszczonych na stronie tego sklepu. Gdy zadzwoniłam do pana to ten wielce oburzony stwierdził że to nie jego wina i mam dać mu spokój! POZATYM BRAK PARAGONU! o zwrocie ani wymianie nie chcą słyszeć. ŻENADA!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dodzia552 Re: Kabiny z Hydromasażem 27.02.15, 14:41 dodzia552 napisał(a): > witam,stanowczo odradzam aquaroom!! zamówiłam panel prysznicowy za 690 zł i prz > yszła słuchawka prysznicowa zupełnie inna niż na zdjęciach zamieszczonych na st > ronie tego sklepu. Gdy zadzwoniłam do pana to ten wielce oburzony stwierdził że > to nie jego wina i mam dać mu spokój! POZATYM BRAK PARAGONU! o zwrocie ani wy > mianie nie chcą słyszeć. ŻENADA!!!!!!!!!!!!! Jednak aquaroom postanowiło zmienić podejście do klienta. Ostatecznie sprawa rozwiązana poprawnie. Więc cofam swoją wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
inalazienkowska Re: Kabiny z Hydromasażem 04.03.15, 13:37 Marketowe i chińskie produkty w cenach poniżej 1500zł radzę od razu skreślić. Po pół roku użytkowania połowa bajerów nie funkcjonuje. Bywa, że kabina ulega uszkodzeniu już podczas montażu. Jeżeli szukasz porządnej kabiny z hydromasażem, która wytrzyma 10 lat, to musisz się liczyć się z wydatkiem minimum 5000zł. Odpowiedz Link Zgłoś