Dodaj do ulubionych

GMP meble-ostrzegam

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.09, 14:06
Bardzo drogo, berdzo bardzo niesolidnie, umowa jest wyjątkowo
niekorzystna (zaliczka 40%), przed montażem 90% wartości umowy.
Obiecanki projektantów w biurze Warszawa ul.Karolkowa Carrefour
expres bez pokrycia. TOTALNA PORAŻKA.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adaś Re: GMP meble-ostrzegam IP: 94.254.147.* 21.08.09, 19:48
      Jak możesz stwierdzić, że wykonanie jest nie solidne, skoro nie zamówiłeś u nich?
      Ja odniosłem inne wrażenie. Projektanci fachowo doradzają i znają się na rzeczy.
      Zaliczka to normalna sprawa, byłem w komandorze wyceniałem szafę, tam także
      zaliczka wynosi 40%, tak jak w GMP. W Komadorze nie mieli hebanu, a bardzo
      zależało mi na tym kolorze. Firma posiada naprawdę bogatą ofertę. Jako
      potwierdzenie mogę zainteresowanym przesłać zdjęcia na priv. Na szafę czekałem 5
      tygodni, ale było warto, złego słowa nie mogę powiedzieć o firmie. Na pewno do
      nich wrócę by zamówić szafki do łazienki. Na razie zbieram fundusze ;)
      • w.s2 Re: GMP meble-ostrzegam 21.08.09, 20:09
        Ja bym prosił o zdjęcia na adres gazetowy. Właśnie przymierzam się do wymiany mebli i szukam czegoś ciekawego.

Pzdr.
    • skreem Re: GMP meble-ostrzegam 09.12.09, 22:47
      A ja polecam tę firmę. Nie są tani, ale jakość wykonania nie pozostawia nic do
      życzenia. Klasa sama w sobie. Ekipa monterska z jajem i można się z nimi
      dogadać, robią szybko i dokładnie, natomiast projektant z biura na Karolkowej,
      który nas obsługiwał (P. Łukasz) - rzeczowy i fachowy. Czasem (choć nie jest to
      oczywiście regułą) mają niewielkie poślizgi z terminami ale to chyba jedyna
      wada. Jeśli w czasie montażu zauważą jakąś niedoróbkę to nie walą ściemy tylko
      mówią, że coś jest nie tak i sami z siebie zabierają z powrotem dany element na
      warsztat aby dokonać niezbędnych poprawek - nawet nie trzeba ich więc pilnować.
      Krótko mówiąc - bardzo dbają o jakość i o efekt końcowy (i chwała im za to). :-)
      Zamawiałem u nich praktycznie wszystkie meble do mieszkania więc wiem co mówię...
    • malyglod1978 Re: GMP meble-ostrzegam 01.03.10, 17:28
      zastanawiające jest to, że krytykują anonimy, cóż "stolarzynki" konkurencja boli
      ale takie zagrywki są poniżej krytyki...sam zajmuję się produkcją mebli ale
      takich podjazdów nie robię bo to wstyd i żenada :)
    • Gość: domanos Re: GMP meble-ostrzegam IP: 89.204.250.* 12.06.10, 00:36
      No proszę, ja myślę że co do warunków umowy są one jak najbardziej
      normalne, jeżeli chodzi o meble na zamówienie, sam zamawiałem kuchnię w
      tej firmie i jestem zadowolony zarówno z projektu jak i z
      wykonania.Polecam.
    • kika_19 Re: GMP meble-ostrzegam 22.01.14, 00:02
      a ja stanowczo odradzam GMP. zamawiałam na Karolkowej. Do momentu przekazania pieniędzy wszystko poszło w miarę sprawnie, potem same problemy, 3 lata bujania się z reklamacjami a nadal nie jest tak, jak powinno. posprzedażowa obsługa klienta na ŻENUJĄCYM poziomie. unikali odpowiedzialności jak tylko się dało, dopiero pismo napisane z pomocą prawnika (które miało być ostatnim przed pójściem do sądu) pomogło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka