glass_dekor Płytki, panele i dekory szklane 28.04.14, 12:17 Zapraszamy do naszego sklepu www.glassdekor.sklepna5.pl/# Znajdziecie tam Państwo płytki, dekory oraz panele szklane w różnych wzorach. Można również złożyć indywidualne zamówienie. Zapraszamy na www.glassdekor.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: Płytki, panele i dekory szklane IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.14, 14:30 w gadaniu są dobrzy ale w realizacji porażka - sprzedają to co im na sklepie nie schodzi nie to co zamówił klient (udostępniam zdjęcia)pieniadze oczywiście biorą z góry ,przedpłat nie uznają o reklamacji możesz zapomniec (mowa o zamówieniu na odległosc )pozostaje sąd ,policja albo splunac i ostrzegac wszędzie gdzie się da przed młodym cwaniaczkiem z ul.Kiedrzyńskiej (dziala też na allegro -teraz pod nową nazwą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosna Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.nplay.net.pl 15.05.14, 14:34 To ja polecam sklep z kotłami grzewczymi :D Bo przecież dobra łazienka musi mieć ogrzewanie. Firma http://buderus-inserw.pl/ zajmuje się białym montażem czyli montażem umywalek, brodzików, kabin prysznicowych oraz innych elementów łazienki a także wykonuje ogrzewanie- w tym ogrzewanie podłogowe, i niezbędne naprawy hydrauliczne :) Serdecznie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.14, 13:06 wymieniałam baterie wannową i znalazłam w atrakcyjnej cenie naszą krakowską, w nowo otwartym sklepie na Bemowie.Sklep znalazłam poprzez ich stronę na facebooku www.facebook.com/sklephydraulicznybadex?fref=ts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.14, 20:05 Fajny sklepik z osprzetem domowo - kulinarnym :) www.zaczarowanakuchnia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz dekory szklane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.14, 20:10 Jeśli chcecie kupić dekory i panele szklane to polecam www.glassdekor.sklepna5.pl/ Prosto, szybko i ładnie :) a do tego niedrogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSZUKANA Re: dekory szklane IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.14, 13:58 specjalizacją tego sklepu jest przysyłanie grafik które im nie schodzą na sklepie a nie te które klient zamawia (zdjęcia udostępniam zainteresowanym )oczywiście o reklamacji nie ma mowy a pieniądze pobierają z góry i pełną kwotę (mowa o zakupie na odległośc )pozostaje droga sądowa albo policja albo splunąc i oszczegac innych przed cwaniakiem z ulicy Kiedrzyńskiej (działają też na allegro - teraz pod nową nazwą ) Odpowiedz Link Zgłoś
monikas47 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 21.05.14, 22:50 Na stronie www.dekea.pl znalazlam wzory paneli szklanych do łazienki. Nadają łazience bardzo ładny i nowoczesny wygląd. Mi się moja łazienka teraz bardzo podoba, koleżankom zresztą też :) Odpowiedz Link Zgłoś
tendina_pl Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 09.06.14, 11:09 W dekoracji kuchni należy również pamiętać o takich rzeczach jak firanki. Zachęcam do odwiedzenia strony tendina.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaJag Najlepsze sklepy internetowe! IP: *.90.102.152-citimedia.pl 09.06.14, 13:18 Polecam sklep Tekst linkaWszystko do łazienki. Można również zamówić wycenę remontowanej łazienki, całkowicie za darmo. Pozdrawiam i udanych zakupów AgaTekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
tendina_pl Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 10.06.14, 12:58 Pełnym uzupełnieniem wyposażenia kuchni są także dobrze dobrane firanki. Zachęcam do zapoznania się z ofertą sklepu tendina.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.06.14, 18:05 Ja polecam sklep www.sklep-vitality.pl/ zamawiam tam wysokiej jakości zdrową żywność w super cenach np. Nasiona chia, ostropest, Jagody Goji, komosę ryżową. Miła obsługa i szybka dostawa towaru:) Odpowiedz Link Zgłoś
ole-pl Dobry sklep-wyposażenie toalet 26.06.14, 15:56 Sklep internetowy z wyposażeniem toalet ogólnodostępnych i asortymentem do łazienek domowych, jak dozowniki, kosze na śmieci (nie tylko łazienkowe), uchwyty, wieszaczki, lustra i wiele innych: www.ole.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-mikula Re: Dobry sklep-wyposażenie toalet 04.08.14, 00:32 Sklep z wyposażeniem do publicznych toalet znajdziecie również pod linkiem higieniczny.pl - jest to sprawdzony sklep, bo korzystałam z niego przy tworzeniu oferty dla klienta, który chciał zmodyfikować łazienki na stacji benzynowej. Mieli atrakcyjne ceny i dużo asortymentu, który jest najbardziej niezbędny w takich miejscach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finishdom.pl Re:Okna,drzwi,podłogi,bramy,rolety,glazura,terakot IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.14, 10:02 Zapraszamy do naszego salonu na ul.Błękitnej w Warszawie dzielnica Wawer. Najnowsze kolekcje Drzwi i glazury w niskich cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.14, 01:08 To ja jeszcze polecę sklep i-budowlany.pl Mają wszystko! :) Od płytek, poprzez armaturę, kleje, mozaiki, panele aż po całkiem niezłe meble. No i ceny też mają przyzwoite. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia8540 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 10.02.15, 11:11 Jeżeli poszukujecie sprawdzonego sklepu z ogromną ofertą mebli, w atrakcyjnych cenach oraz rabatach, dzięki którym umeblujecie praktycznie każde pomieszczenie w waszym domu czy mieszkaniu, to warto zajrzeć i zobaczyć ofertę sklepu www.gama-sklep.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
fantin85 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 19.11.14, 13:27 Mówisz i masz! dekori.eu - najlepsze i najtańsze płytki ceramiczne Odpowiedz Link Zgłoś
inalazienkowska Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 27.11.14, 10:41 www.in360.pl Fachowa i szybka obsługa. Duże stany magazynowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babiczka Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: 5.153.237.* 27.11.14, 13:46 JA uwielbiam łazienkaplus - cała łazienkę tam urządziłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
balusek0 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 09.12.14, 19:45 ja mogę śmiało polecić ten sklep internetowy z balustradami, mają naprawdę wysokiej jakości części, wszystko załatwione szybko, sprawnie, także serdecznie polecam systemybalustradowe.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sykkon Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.static.ip.netia.com.pl 10.12.14, 10:26 Polecam www.in360.pl zaopatrywałem się tam przy remoncie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kAtArZyNkA Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link IP: *.static.ip.netia.com.pl 30.12.14, 09:38 Również polecam. Na miejscu można liczyć na doradztwo na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
adamkl8 Re: Najlepsze sklepy internetowe! Wklejajcie link 18.06.15, 13:58 klink.pl -okładziny podłogowe i ścienne. Odpowiedz Link Zgłoś