Gość: fairy30 IP: 195.42.249.* 10.08.09, 16:35 Witam, Czy ktoś z was ma może taką wannę? Chciałam zasięgnac informacji czy jest wygodna i nie za mała? z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona71 Re: Kaldewei wanna mini. IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.08.09, 17:41 Miałam wannę kaldewei(jeśli chodzi ci o blaszaną,prostokątną..)Można było się w niej utopić,ponieważ miała dziwny spad.Odradzam zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fairy30 Re: Kaldewei wanna mini. IP: 195.42.249.* 02.09.09, 13:57 Nie prostokatna. Asymetryczna o nazwie: Mini :) Odpowiedz Link Zgłoś
mol77 Re: Kaldewei wanna mini. 04.09.09, 22:52 Kaldewei Mini to wanny do małych pomieszczeń. Duża osoba zawsze będzie miała kłopot z wygodną kapielą. Wszystkie wymiary są podane na stronie Kaldewei więc można się przymierzyć na sucho :) Trwałość emalii na 30lat (wykluczając uszkodzenia mechaniczne) działa na jej korzyść (jest również wersja z uchwytami Mini Star). Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: Kaldewei wanna mini. 06.09.09, 16:15 bo do małych pomieszczeń wstawia się kabinę prysznicową. i po problemie :) jak wstawiać wannę, to wygodną... myślę, że nie ma sensu męczyć się w takiej "miednicy"... Odpowiedz Link Zgłoś
magdamon Re: Kaldewei wanna mini. 30.09.09, 23:07 Ja mam wannę kaldwei i jestem zadowolona, na moją dali 30 lat gwarancji na rysy i kolor wiec to przesadzilo o zakupie... inne z tego co wiem nie maja takiej trwalosci a lazienki nie remontuje sie co roku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Kaldewei wanna mini. 30 letnia gwarancja? IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 20.08.10, 11:02 Dalam zwiesc 30 letniej gwarancji firmy Kaldewei. Wanna okazala sie wadliwa a producent nie pokrywa kosztow zwiazanych z demontazem i ponownym wbudowaniem wanny oraz uszkodzona glazura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Kaldewei wanna mini. IP: *.aster.pl 21.08.10, 10:04 Mam wannę mini star o szer. 70 cm (z uchwytami). Kupiłam ją ze względu na małą łazienkę i oszczędność wody. Spokojnie się w niej mieszczę, ale jestem dość szczupła. Jeśli masz nieco większe gabaryty, to możesz wybrać szer. 75 cm. Natomiast osoba bardzo potężna nie będzie się dobrze czuła w takiej wannie. Odpowiedz Link Zgłoś