ploniekocica 31.05.10, 09:35 wycinania beznadziejnie głupiego spamowania tow. Witolda Bagiennego na temat tuszy pani Komorowskiej, oprawiania dzików i hehehehe. Posty te są nie tylko obrzydliwe, ale wsadzane w każdy wątek strasznie zaśmiecają forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda_woda Re: Stanowczo domagam się 31.05.10, 09:39 Wygaś go sobie. Ja mam wygaszony cały tłum ludzi i jest o wiele lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Stanowczo domagam się 31.05.10, 09:42 woda_woda napisała: > Wygaś go sobie. dobry sposób by siebie oszukiwać hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Stanowczo domagam się 31.05.10, 10:14 Wszystkie zauważone posty wycinam. Nie siedzę jednak przez 24 godziny na dobę na forum. Do zgłoszeń jest kosz i mail do administracji, forum@agora.pl Dyżurny może skasowac szybciej, zwłaszcza w weekendy. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis [...] 31.05.10, 15:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem Re: Stanowczo domagam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 13:50 Ja domagam się natychmiastowego usuwania postów, które ewidentnie łamią netykietę i regulamin. Odpowiedz Link Zgłoś