Dodaj do ulubionych

moderacja na forum kuchnia

17.02.11, 17:53
ogranicza sie do wyciania watkow o jedzeniu miesa.
A potem osoby biorace udzial w dyskusji karmia aparat na bana, wiecznie glodnym jest on.
I tak oto Siwa zarabia na zycie.
Obserwuj wątek
    • giwi Re: moderacja na forum kuchnia 17.02.11, 18:53
      Jak Siwa się ogranicza do wyciania wątków o mięsie to chyba dobrze. Tylko wątki wegetariańskie słusznymi są. Jak trudno zadowolić użytkowników. Czyżbyś porzuciła wege?
      • mateuszwierzbicki Re: moderacja na forum kuchnia 17.02.11, 20:39
        jak wycinała o tofu i soi - źle, teraz o mięsie i też źle.
      • znana.jako.ggigus Re: moderacja na forum kuchnia 17.02.11, 21:21
        Giwi, posluszny aniele Siwej - pisalam o watku o jedzeniu miesa, a nie o miesie.
        Przekrecanie slow to niezbyt dobra maniera i nie przystoi takim milym, usluznym adminkom jak Ty.
        • giwi Re: moderacja na forum kuchnia 17.02.11, 21:32
          Żle Ci wyszły w druku akcenty.
          • znana.jako.ggigus ze niby co? 17.02.11, 22:02
            Giwi, piszcie jasniej!
            • giwi Re: ze niby co? 17.02.11, 22:26
              Nie zaznaczyłas odpowiednim znakiem akcentu nad jedzeniem i wyszło na to, ze piszesz o mięsie.
              • znana.jako.ggigus Re: ze niby co? 17.02.11, 23:58
                giwi, złotko ty moje pilne, w języku polskim nie zaznaczamy akcentów.
                Masz na myśli diakrytyczne?
        • kropka Re: moderacja na forum kuchnia 17.02.11, 21:59
          no tak. Wątki o jedzeniu mięsa nie sa o mięsie. To jasne
          • znana.jako.ggigus tak, kropko, 17.02.11, 22:03
            wierna pretorianko.
            O jedzeniu miesa poszło w skasowanym wątku, rzuć czujnym okiem i nie grzesz więcej niewiedzą. Stać Cię bowiem na więcej, kropko miła.
            • kropka Re: tak, kropko, 17.02.11, 22:23
              a tak przy okazji, napisałas juz te książkę kucharską? Mozna ja gdzieś kupić, a przynajmniej zobaczyć? Powaznie pytam :)
              • znana.jako.ggigus wlasnie sie rozpedzam 17.02.11, 23:55
                tyle przepisow, tyle mozliwosci, a ja mam tylko jeden zoladek i biodra
                jak chcialam wydac ksiazke, to bylam b., ale to b. na poczatku drogi
                ale dam znac, jakby sie miala ukazac
    • rusek11 Re: moderacja na forum kuchnia 18.02.11, 01:34
      popieram calkowicie sluszne oburzenie.
      wolnosci malo jest, jednak.
    • siwa Re: moderacja na forum kuchnia 18.02.11, 08:46
      Moderacja na Forum Kuchnia ogranicza się do wątków zgłoszonych.
      Znowu was ten weganin prześladuje? Musicie z nim gadać?

Przeceniasz mnie, musiałabym mieć więcej rąk niż mój imiennik, żeby wycinać wszystkie posty na forum.
      • wyngiel misiu-1 18.02.11, 15:08
        siwa napisała:

> Znowu was ten weganin prześladuje?

No, co ty? Nick misiu-1, raczej nie wygląda na przeciwnika krzywdzenia i zabijania.
        A jednak jest tolerowany na Kuchni, Wegetarianizmie, Społeczeństwie, Religii... - wszędzie zionie nienawiścią do osób zachęcających do rezygnacji z krzywdzenia, bezsensownego zabijania, do wegetarian, pacyfistów, itd.

> musiałabym mieć więcej rąk niż mój imiennik, żeby wycinać wszystkie posty na forum.

1. Sama pracujesz?
        2. Moderacja nie polega na automatycznym wycinaniu postów.
        3. Jeśli ci za trudno, droga wolna, zwolnij się.
        • znana.jako.ggigus Re: misiu-1 18.02.11, 15:23
          misiu1 zionie niechecia do wszystkich myslacych inaczej niz po misiowemu.
          no i rzeczywiscie, misiu1 siedzi (wirtualnie raczej) na lonie Siwej, tak zajetej, biednej, wycinaniem wszystkich niegrzecznych posto.
          • siwa Re: misiu-1 18.02.11, 15:25
            Myślę, że misio-1 będzie szczerze ubawiony moją pieczą sprawowaną nad nim :D
            • marouder.eu A gdzie moj post o ewangelicznej naturze... 18.02.11, 15:31
              ...forumowej aktywnosci Misia-1?
              Przeciezem napisal prawde!
              Boisz sie, ze do watku nadplynie kolega Brumbak?
            • znana.jako.ggigus Re: misiu-1 18.02.11, 15:38
              ubawiony bedzie, bo ma z toba dobrze, misia1 nie wytniesz, nie zablokujesz, a jeszcze poglaszisz (wirtualnie), odkladajac cenzorskie lub raczej animatorskie nozyczki.
        • siwa Re: misiu-1 18.02.11, 15:24
          Naruszające regulamin wpisy Misia-1 zgłaszajcie mailem, wytniemy.
          Niestety ani F. Kuchnia, ani Wegetarianizm ani Społeczeństwo nie jest DLA wegetarian i można pisać o nich krytycznie. W granicach regulaminu i dobrego smaku.
          (Skąd wniosek, że jest mi za trudno? Ggigus sugerowała, że zarabiam na życie wycinaniem postów z Kuchni, co nie jest prawdą)
          • znana.jako.ggigus Re: misiu-1 18.02.11, 15:37
            no nie, tego nie sugerowalam. Nie tylko na tym forum, a sama napisalas, jak animujesz/prowadzisz dyskusje.

ngdy nie pisalam o tym, ze forum kuchnia jest dla wegetarian i nie lubie, kiedy mi sie takie rzeczy wciska. To misiowe1 metody, moze sie przenosza jak choroby zakazne.
            Ale watek, z wycietym zdjeciem krow idacych na rzez i dyskusji o cierpieniu zniknal.
          • aborcyjnokoncepcyjnalustracja Re: misiu-1 18.02.11, 20:50
            siwa napisała:

> Naruszające regulamin wpisy Misia-1 zgłaszajcie mailem, wytniemy.

Trzymamy za słowo :)

> Niestety ani F. Kuchnia, ani Wegetarianizm ani Społeczeństwo nie jest DLA weget
            > arian i można pisać o nich krytycznie.

Nie dyskryminuj :(

> W granicach regulaminu i dobrego smaku.

Zwłaszcza wpisy typu: "Wegeoszołomy", "Ekoświry", "Wegespam, wegespam", reprezentują dobry smak :(
          • znana.jako.ggigus dlaczego okroilas ww dykusje, siwa? 19.02.11, 21:55
            bo marouder raczyl porownac bol skaleczenia w kuchni sie z zazynaniem na zywca w rzezni?
    • marouder.eu Karnawal, co? 18.02.11, 14:09
      Zwany kiedys miesopustem:)
      • znana.jako.ggigus dobre! 18.02.11, 15:03

• mateuszwierzbicki zabijanie ziemniaków 18.02.11, 23:55
          wyrywane z ziemi i obierane ziemniaki cierpiom, nie jeśc ich ani nosic z nich futer!
          • giwi Re: zabijanie ziemniaków 19.02.11, 00:22
            I nie smażyc placków kartoflanych :)
    • vandikia Re: moderacja na forum kuchnia 18.02.11, 23:02
      muszę częściej odwiedzać to forum :)))
    • bartoszcze taki cenny post mi zbiorowo zmoderowaliście:) n/t 19.02.11, 21:51
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka