Dodaj do ulubionych

Naduzycia na FS

27.09.11, 20:11
Na FS moderatorzy, chcac sie przypodobac pewnym forumowiczom, usuwaja watki i posty nie lamiace regulaminu. Malo tego. Kropka niedawno zachecala owe osoby, aby klikaly na kosz. Bylo to o tyle dziwne, ze ludzie rekrutujacy sie z tej paczki specjalizuja sie w atakach osobistych. Ja dzisiaj zachecilem, aby szykanowane i obrazane osoby klikaly na kosz w ramach rewanzu. I watek skasowano. Czyli tylko wybrani moga wyklikiwac innych forumowiczow? Jest mi przykro, ze Kropka i inni moderatorzy stymuluja agresywne postawy wsrod ludzi z ponadprzecietnym poziomem emocji negatywnych. W takim klimacie trudno o kulturalna i rzeczowa dyskusje. No chyba ze moderatorom chodzi o to, zeby forum mialo troglodycki charakter.
Obserwuj wątek
    • giwi Re: Naduzycia na FS 27.09.11, 21:21
      Kropka nie zachęcała "owych osób". Odpowiedziała wszystkim skarżących sie w wątku modlitewnym skierowanym do niej aby klikały w kosz, jeśli chcą mieć porządek na forum. Nikt nie skasuje postów o których nie wie.
      Wyklikiwać moga wszyscy. Nikt nikomu tego nie zabrania. Wyklikiwanie nie działa automatycznie. Na pewno nie działa zasada rewanżu. Dyżurny ocenia czy dany post nalezy usunąć czy tez nie.
      • rata.sofisticada Re: Naduzycia na FS 27.09.11, 21:52
        Kropka nie zachęcała "owych osób". Odpowiedziała wszystkim skarżących sie w wątku modlitewnym skierowanym do niej aby klikały w kosz, jeśli chcą mieć porządek na forum. Nikt nie skasuje postów o których nie wie.

Niezrecznie sie wyrazilem. Powinienem raczej napisac, ze Kropka ulega presji, a "owe osoby" wyczuly to i rozbestwily sie. Efekt jest taki, ze na FS jest juz kilku samozwanczych moderatorow.
        • voxave Re: Naduzycia na FS 28.09.11, 02:05
          Rata---budzisz odraze tym skomleniem i skarżeniem.Myślalam,że jestes dorosłym człowiekiem i sam radzisz sobie z przeciwnościami losu--a ty do mamusi---to budzi we mnie obrzydzenie.
          • rata.sofisticada Re: Naduzycia na FS 29.09.11, 04:50
            Rata---budzisz odraze tym skomleniem i skarżeniem.Myślalam,że jestes dorosłym człowiekiem i sam radzisz sobie z przeciwnościami losu--a ty do mamusi---to budzi we mnie obrzydzenie.

Nie ma znaczenia, co budzi. Istotne jest, aby ukrocic dzialania czlonkow Spolecznego Komitetu Samozwanczych Moderatorow na FS. Trzeba skonczyc z ta bufonada.
        • voxave Re: Naduzycia na FS 29.09.11, 05:30
          Rata--przeczytaj co napisaś o użytkownikach fs w tym jestem ja------paskudnie mnie potraktowałeś--
    • niejawny bezwstydni 28.09.11, 10:17
      Moderatorzy forum Społeczeństwo są bezwstydni.
      Ludzie ich nie chcą, a oni chyba przyrosli do stołków.
      • voxave Re: bezwstydni 28.09.11, 10:26
        Moderatorzy na forum spoleczeństwo sa w porzo-------bezwstydny jest skarżypyta ik taki donosiciel jak ty.
        • strike-bling Re: bezwstydni 28.09.11, 10:28
          Zło trzeba tępić.
          Donosić trzeba na złych.
    • siwa Re: Naduzycia na FS 28.09.11, 10:32
      Klikanie bardzo pomaga, ale nic nie jest usuwane bezkrytycznie, wszystko weryfikuje nasz dyżurny.
      "Klikanie w rewanżu" ma zerową skuteczność.
    • siwa Pozwolę sobie na prywatę 28.09.11, 10:34
      Jako wieloletniej wegetariance jest mi zwyczajnie wstyd za to co wegetarianie wyprawiają na Forum Społeczeństwo.
      Mam nawet podejrzenie, że to jakaś Piąta Kolumna, która ma forumowiczów zniechęcić do wszystkich wegetarian...
      • strike-bling Re: Pozwolę sobie na prywatę 28.09.11, 10:41
        rata w tym wątku nie wspomina o wege
        masz obsesję

Ps. prywatnie mniemam, że pijesz alkohol

• siwa Re: Pozwolę sobie na prywatę 28.09.11, 10:46
          Raczej nie mam obsesji, mam zgłoszenia na skrzynce. Te zasadne i bezzasadne.

PS. Alkoholu akurat nie piję, wiem, że to trudne do uwierzenia.
          • strike-bling Re: Pozwolę sobie na prywatę 28.09.11, 10:52
            siwa napisała:

> Raczej nie mam obsesji, mam zgłoszenia na skrzynce. Te zasadne i bezzasadne.

Ale czasem mogłabyś zostawić jakiś wege temat, co nie?

A rata nie napisał nic o wege ;)

>
            > PS. Alkoholu akurat nie piję, wiem, że to trudne do uwierzenia.

To czemu usuwasz wątki antypijackie? Brak klików? Nie wierzę.

• siwa Re: Pozwolę sobie na prywatę 28.09.11, 11:31
              > Ale czasem mogłabyś zostawić jakiś wege temat, co nie?

Oczywiście.

> > PS. Alkoholu akurat nie piję, wiem, że to trudne do uwierzenia.
              > To czemu usuwasz wątki antypijackie? Brak klików? Nie wierzę.

Pewnie temat był niejednokrotnie poruszany...

Powtórzę
      • strike-bling Re: Pozwolę sobie na prywatę 28.09.11, 10:59
        siwa napisała:

> Jako wieloletniej wegetariance...

Widzisz, ja nie jestem wege, ale szanuje ich, może będę wege...

Jako wieloletni pijak wiem, co to znaczy i dlatego agituje do niepicia. Coś nie tak robię?
        • giwi Re: Pozwolę sobie na prywatę 28.09.11, 11:17
          Może pijący myślą, że jesteś nieszczery i się z nich podśmiewasz? :-)

Tu możesz życzliwie wspierać potrzebujących.
          forum.gazeta.pl/forum/f,176,Uzaleznienia.html

• siwa Re: Pozwolę sobie na prywatę 28.09.11, 11:28
          > Jako wieloletni pijak wiem, co to znaczy i dlatego agituje do niepicia. Coś nie
          > tak robię?

To samo co wegetarianie agitujący za porzuceniem szkodliwego (z punktu widzenia) zwyczaju jedzenia mięsa.
          Forum nie służy do agitacji, tylko do dyskusji.
          • strike-bling Jaka jest różnica? 28.09.11, 12:26
            siwa napisała:

> Forum nie służy do agitacji, tylko do dyskusji.

Czym się różni agitacja od dyskusji?
            • siwa Re: Jaka jest różnica? 28.09.11, 12:53
              Subtelna:
              agitacja «zjednywanie zwolenników dla jakiejś sprawy»
              dyskusja «ustna lub pisemna wymiana zdań na jakiś temat mająca prowadzić do wspólnych wniosków»

W tym przypadku zakładanie po raz kolejny takiego samego wątku oraz wpisywanie się w każdym wątku, niezależnie czego dotyczy, że wszystkie nieszczęścia tego świata są przez alkohol/mięso/kosmitów jest zwyczajnym spamowaniem. I będzie wycinane.

A jeszcze jednego aesa postaramy sie znaleźć, bo faktycznie Kropka ma tam ciężką robotę.
          • bywszy1 Re: Pozwolę sobie na pytanie+ 01.10.11, 04:36
            dlaczego pani mnie wyciela?
            Nawet bez zadania jakiego kolwiek pytania albo podania jakiejkolwiek przyczyny?
      • voxave Re: Pozwolę sobie na prywatę 28.09.11, 13:34
        Siwa---i tu masz świeta rację--nic nie mialam do wegw ich sprawa ale to jak nas na forum traktują to przechodzi pojecie
        Przez nich zostanę pewno wrogiem weretarianizmu bo kojarzy mi sie z niegrzecznymi osobnikami.
      • easz Re: Pozwolę sobie na prywatę 08.10.11, 20:10
        siwa napisała:

> Mam nawet podejrzenie, że to jakaś Piąta Kolumna, która ma forumowiczów zniechę
        > cić do wszystkich wegetarian...

Niestety, ale tak to właśnie działa, więc kto wie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka