Dodaj do ulubionych

Pyt. do osob z problemami z moderatorem

IP: *.cm-7-8b.dynamic.ziggo.nl 28.03.12, 11:46
Mam pytanie do ludzi, ktorzy na jakims forum gazety mieli problem z moderatorem i zglosili to na podany adres agory. Czy kiedykolwiek przyznano Wam racje w Waszym konflikcie? Pytam tak z ciekawosci, bo ostrzezono mnie, ze nie ma co na to liczyc wysylajac swoj protest do agory.
Jakei macie doswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • 8macek Re: Pyt. do osob z problemami z moderatorem 28.03.12, 13:16
      Czy kiedykolwiek przyznano Wam racje w Wa
      > szym konflikcie?

HEHEHEHEHE!
      moderator jest "nieomylny" jak papież!!!
      a decyzje administracji tak jak decyzje komisji majątkowej, są niepodważalne i ostateczne!!!
      ZROZUMIANO?!
    • marrant Re: Pyt. do osob z problemami z moderatorem 28.03.12, 13:55
      Tak, przyznawano.
      • 8macek Re: Pyt. do osob z problemami z moderatorem 28.03.12, 15:33
        marrant napisała:

> Tak, przyznawano.
        podaj nam linki do tych dwóch przypadków :-)
        • jan-w Re: Pyt. do osob z problemami z moderatorem 28.03.12, 17:25
          > podaj nam linki do tych dwóch przypadków
          Chodzi ci o linki do e-maili użytkowników do administracji czy administracji do użytkowników? ;-)
    • jan-w Re: Pyt. do osob z problemami z moderatorem 28.03.12, 13:59
      Znam takie przypadki. Oczywiście zarzuty muszą być uzasadnione. Same okrzyki oburzenia nie wystarczą. BTW: Administracja widzi także posty usunięte. Zarzuty typu "mój post nie łamał prawa ani regulaminu" jeżeli łamał, są nieskuteczne.
    • giwi Re: Pyt. do osob z problemami z moderatorem 28.03.12, 18:43
      Oczywiście, że przyznawano rację i to nie jeden raz.
      • Gość: paw Re: Pyt. do osob z problemami z moderatorem IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.12, 19:04
        Np. mi udało się dwa razy doprowadzić do przeniesienia na oślą ławke wątku założonego przez moderatora forum Lublin. Nie wiem, czy to się liczy, bo lubelacy nie są zbyt lubiani na świecie, z tego co zauwazyłem, i być może łatwiej dać po łapkach moderatorowi z Lublina niż rodowodowemu warszawiakowi albo krakowianinowi. Jednak małe zwycięstwa się zdarzają i zawsze cieszą :)
        • empi Re: Pyt. do osob z problemami z moderatorem 29.03.12, 07:54
          Wątek był założony przez moderatora, lecz powodem przeniesienia była dyskusja w nim, czyż nie tak?.
          pzdr.
          • Gość: paw Re: Pyt. do osob z problemami z moderatorem IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.12, 12:28
            > Wątek był założony przez moderatora, lecz powodem przeniesienia była dyskusja w
            > nim, czyż nie tak?.

I w tej dyskusji moderator zaciekle uczestniczył, czyż nie tak? :))

Nawiasem mówiąc, niedawno minęła rocznica pamiętnych wydarzeń lutowych he he :)
            • marrant Re: Pyt. do osob z problemami z moderatorem 29.03.12, 12:48
              moderator ma prawo do prywatnego zdania i o ile to zdanie nie ma znaczącego wpływu na jego moderację, to jak najbardziej może uczestniczyć w dyskusjach. Bycie AESem jest raczej wyróżnieniem, a nie karą/kagańcem.
              • Gość: paw Re: Pyt. do osob z problemami z moderatorem IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.12, 13:08
                Jeżeli uczestniczący w dyskusji AES złamie regulamin, to zostaje przeniesiony na ośla ławkę jak zwykły śmiertelnik. Niektórzy przeżywają potem wielomiesięczną traumę :)
            • empi Re: Pyt. do osob z problemami z moderatorem 29.03.12, 14:51
              Ptasiek, znowu zaczynasz? :). Przez pewien czas bawiłeś się na forum mnożeniem nicków, było ich ponad 30, ptaszkowych. Tak było? :). Wywoływałeś bajzel a potem uroczyście się skarżyłeś z całą powagą. Otrzymywałeś bany po kolei, dzięki koszom. Teraz ponownie chcesz się bawić? ;)
              pzdr.
              • Gość: paw Wykasowany AES brzydko się chwyta IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.12, 17:41
                Z tego, co napisałeś, prawdziwa jest chyba tylko ilość moich nicków. Przyznaję, że trochę się ich uzbierało. Zgadzam się też, że być może zdarzył mi się jeden ban albo może dwa, ale było to związane z moją nieustępliwą postawą na forum Kraj i nie miało nic wspólnego z forum Lublin. Nie orzymywałem żadnych "banów po kolei dzięki koszom". Nie ma w regulaminie zakazu kasowania jednego nicka i zakładania drugiego, jest za to zakaz zakładania wątków tylko po to, żeby obrażać nielubianego forumowicza.
                Twój optymizm w kwestii moich banów jest zatem nieuzasadniony, ale może to jest taka forma autoterapii :)
    • bartoszcze Re: Pyt. do osob z problemami z moderatorem 29.03.12, 18:17
      Mój kolega nie dbał o swojego moderatora, miał z nim duże problemy i długo chorował.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka